3197: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3197 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zelma
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zelma
Nem: Szuka
Született: 2015.04.01.
Bekerült: 2016.01.23.
Zelma egy tanyán született, egy nem várt szaporulat eredményeképpen. A tanyán élők semmilyen módon nem gondoskodnak sem Zelmáról, sem a testvéreiről, sőt nyilván a szüleikről sem. Mindannyian soványak, férgesek és bolhásak. Egy állatszerető véletlenül talált rájuk és próbál nekik segítséget szervezni.

A legnagyobb bajban kicsi Zelma van, mert őt hetekkel, hónapokkal ezelőtt elgázolta egy autó. Orvos sosem látta, talicskába tették összetört kicsi testét és visszavitték a nélkülözésbe. Zelma túlélte, sántán, fájdalmak gyötrelmében és végtelenül legyengülve soványan várt a csodájára. A csodája megérkezett, csak attól félünk, hogy későn ...

Az első ortopédiai vizsgálatok eredménye lesújtó, arcon csapó és szívbe markoló:
Az mindenki számára látszik és egyértelmű, hogy gond van a teljes hátsó felével A vizsgálat szerint a jobb oldalon medence sérülése van és beroppanásos csípőízület törése, a bal oldalon szintén csípőízület sérülés, combcsontfej elhalt és már jelentős csont felrakódás van ezen a területen. Az összes farokcsigolyája le van szakadva a keresztcsontról. És mivel a sérülés már nagyon régi, így mindegyik már így-úgy spontán rögzült, szervült, ami miatt a műtéti helyreállítás igen csak kérdéses. És, ha mindez nem lenne elegendő, akkor a külső végbél záróizom sem működik, béna.
Végig olvasni is borzasztó, átélni, ezzel élni ...

És közben édes kicsi Zelma, aki még nincs 1 éves, egy igazi kölyök szeretne lenni. Hatalmas, szomorú őzike szemein látszik az elmúlt hónapok minden borzalma.

Most gyógyszeres terápiát kap, a fájdalmai csökkentésére és a jövő héten újra ortopédiai vizsgálat. Átbeszéljük a lehetőségeket, mérlegeljük a mit lehet tenni, mennyit nyerhet, mennyit veszthet, milyen áron kérdéseket ... a helyzet nagyon rossz és nehéz. Ő már a mi bababnk és mindent meg szeretnénk tenni annak érdekében, higy biztosítsunk számára egy élhető, fájdalmak és korlátok nélküli, boldog életet.

Amíg nem látjuk pontosan a jövőjét, addig nem örökbefogadható.

Érdeklődni róla a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon lehet!

További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú