3158: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3158 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lizett család - Leona
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lizett család - Leona
Nem: Szuka
Született: 2015.10.01.
Bekerült: 2016.12.21.
Eredetileg bekerült: 2015.11.30.

Leona a Lizett család fekete maszkos lánykája. Kb. 2015. októberi születésű. Mamája boxer, papája feltételezhetően egy cane corso keverék. A testvéreivel Lendülettel és Lilianával együtt kerültek a NOÉ Állatotthon gondozásába 5 hetes korukban korábbi gazdáiktól, akik nem tudtak róluk megfelelően gondoskodni. Állítólag 8 kölyök volt, de a többiek elhullottak. A kölykök hamar gazdához kerültek, de sajnos Leona válási árvaként 2016.12.21-én visszakerült gondozásunkba.

Leona egy gyönyörű, kedves jól szocializált kamaszként került vissza, de a változás igen szomorúvá tette. Nem érti mit hibázott, miért kell újra egy hideg, rideg kennelben élnie. Ő nem hibázott semmit, Ő egy nagyon-nagyon jó kutya, aki imádja a gyerekeket, nagyon jól kijön a többi kutyával. Aki eddig családban, lakásban, szeretetben élt. EDDIG :( A gazdái elváltak és Leona egyikőjük életébe sem "fér már bele". Nem tisztünk és nem is akarunk senki élete felett pálcát törni, csak ezt a csodálatos, de megtört kutyát látjuk. Aki semmiről nem tehet és mégis Ő vele fordult meg nagyon csúnyán a világ ...


Tekintettel a felmenőire, csak olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik nem szobadíszt keresnek, hanem aktívan kívánnak foglalkozni a leendő családtaggal. Őt nem lehet hagyni nőni mint a fű, de egy kis odafigyeléssel, foglalkozással, következetességgel csodálatos társállat lesz majd!

Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy fiatal kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a még előfordulható esetleges veszteségekre, balesetekre és károkra. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Korábbi családjának elvesztése után megérdemli a biztos gazdis életet!

Leona chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

2015.november


2016.december


További képek Leonáról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú