3074: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3074 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - STEX
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: STEX
Nem: Kan
Született: 2012.07.01.
Bekerült: 2015.09.05.
Stex 2012-es születésű német juhász keverék ivartalanított kan kutyus, aki egy nagyon súlyos sérülés után került a NOÉ Állatotthon gondozásába.

Eredetileg az Illatos út Ebrendészeti telepről fogadták be, de kezeletlen súlyos szeparációs szorongása miatt kiugrott a gazdája után az ablakon. Hatalmas szerencséje volt mert ugyan súlyos sérülésekkel, de túlélte a zuhanást. Súlyos belső vérzése miatt életmentő műtéten esett át, megfoltozták a máját. Ez teljesen gyógyult. Valamint megsérült a keresztcsontja, mely következtében kicsit bizonytalanná vált a járása, átmeneti vizelettartási gondjai lettek.
A gazdája ezekkel a problémákkal nem tudott megküzdeni így el akarta altatni a gyönyörű kutyát. A felkért állatorvos azonban ezt megtagadta, a gyógyulás jó esélye miatt. Így került Stex a gondozásunkba.

A rehabilitációját fizioterápiás kezelések segítik.

Stex amúgy egy hihetetlen jó természetű kutya, aki együttműködő minden tekintetben. A ketrecnyugalmat nagyon szépen viseli, valószínűleg szeparációs szorongását ezzel a módszerrel tökéletesen lehet majd kezelni. Mindenkivel emberrel és állattal egyaránt barátságos és annyira gyönyörű, ha valakinek egyszer rátéved a tekintete, akkor nem tudja levenni róla hosszú percekig.

Oltva, chipezve, ivartalanítva szeretne új, végleges otthonba költözni!

UPDATE 2015.11.03.
Stex állapota a konzervatív kezeléssel sajnos nem javult, sőt az utóbbi napokban nagyon gyorsan romlott, ezért azonnali beavatkozásra volt szükség. Elkerülhetetlenné vált amitől féltünk, a gerincműtét. A mi CsodaBoda dokink sürgősséggel megműtötte. Most lábadozik és nagyon reméljük, hogy ezzel az egy műtéttel megoldódik a probléma és Stex végre fájdalom nélkül boldogan élhet. Sajnos benne van a pakliban, hogy szükség lesz még egy implantátum beültetésére.

További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú