3042: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3042 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Noémi - Van gazdijelölt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Noémi - Van gazdijelölt!
Nem: Szuka
Született: 2015.05.20.
Bekerült: 2015.07.30.
Noémi egy aprócska és fiatal kislány kutyus. Borzasztó állapotban találták, hatalmas fájdalmak között. Pontosan nem lehet tudni, hogy mi történt az alig 8-10 hetes kölyökkel, de a csípője és a medencéje ripityára van törve.

Óriási fájdalmai csillapítása mellett, azonnali orvosi beavatkozásra van szüksége. Hatalmas műtéten fog átesni. A röntgen alapján úgy tűnik, hogy mind a két oldal erősen érintett, szükség lesz szegekre, csavarokra, lemezekre, vésőre, kalapácsra, fűrészre. Reméljük a gerince nem érintett, de erre pontos választ, csak a műtét során kapnak az ortopéd szakorvosok.

Sajnos nem kizárható, hogy a sérüléseit, vagy egy erős rúgás, vagy vagy esetleg egy brutális megtaposás okozta ... :(Noémi túl esett egy hatalmas műtéten, de az orvosok nagyon bizakodóak! Reményeik szerint néhány hét és már nyoma sem lesz ennek a rémálomnak. Noémi ideiglenes befogadónál gyógyul és nagyon rossz néven veszi a szigorú ketrecnyugalmat.Gyógyulását nem csak ideiglenes befogadója Nanda, a körülötte élők kutyák, de a cicák is felügyelik. :)

Igaza lett az orvosoknak, Noémi 2 - 3 hét alatt szinte teljesen meggyógyult. Kikerült a szigorú kennelfogságból és azóta meg sem áll. Fut, rohan, ugrál, játszik! Így teljes életet élhet, már csak egy elkötelezett és felelős gazdit keresünk a számára.

Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is amikor megöregszik. Közepes termete miatt a kutyaovi, később pedig a kutyaiskolai továbbképzés erősen ajánlott számára.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.

Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük.

További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú