3016: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3016 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hoppá család - Pistike
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hoppá család - Pistike
Nem: Kan
Született: 2015.06.08.
Bekerült: 2016.03.23.
Eredetileg bekerült: 2015.06.09.

HoppáPistike eredetileg a 1 naposan került a NOÉ Állatotthon gondozásába, a mamájával és a testvéreivel az Illatos úti ebrendészeti telepről. Szegény mamájuk ott szülte meg őket. Nagyon izgultunk érte és testvéreiértük, sajnos volt olyan baba akit el is vesztettünk. :(

De Pistike a túlélők szerencsései között volt. Csak valahogy azóta hagyta el a szerencse csillaga ... kölyöknek örökbefogadták, de egy nagyon rövid időn belül visszakerült. Vele semmi baj nem volt, valószínűleg a befogadó családja nem hozott átgondolt, felelős döntést.
De másodszor is gyorsan gazdára talált. Nagyon boldogok voltunk, mert úgy tűnt ez most sikerül, ez lesz a végleges. Tévedtünk :( Néhány napja egy nagyon szomorú telefonhívást kaptunk, HoppáPsitike újra jön vissza. A gazdik nagyon-nagyon hangsúlyozták, hogy a közben csodálatos növendék kutyává cseperedett Pisitikével az ég világon semmi baj nincs. Nagyon jó kutya. A hiba az ő készülékükben, illetve családjukban van. :( Szomorúan, de természetesen vártuk vissza Őt.
Most újra itt van, újra kennelben van és nem érti. :( Nem érti, hogy ha ő mindig mindent az emberek kívánsága, kérése, sőt akár ki sem mondott vágyai szerint tesz, amikor Ő imádja a gazdáit, akkor mégis miért került újra ilyen helyzetbe?
Ő is összetört, ahogy a legtöbb visszakerülő. Nem eszik, nem játszik, csak vágyakozva, reménykedve vár ...

Nem túlzás, hogy HoppáPistike gyönyörű. Szőke bundája, értelmesen csillogó kis szemei. Kedves, alkalmazkodó természete, igen kis különleges kutyává teszi. Nem kicsi, nem nagy, pont olyan JÓ térd alá érő mért, mondjuk mint egy dundi, szőkeherceg jelmezbe bújt tökéletesség.

Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van vele, hogy Ő még egy növendék kutya. És bár nagyon kedves, szófogadó, de még sokat kell tanulnia az élet dolgairól. sok mozgásra, nagy sétákra, sőt kutyasulira van szüksége. Szőre rendszeres fésülést, gondozást igényel.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára, ahol teljes jogú családtag lehet. Ahol ennyi csalódás után nem csak kerti dísznek tartják. Annyira szeretnénk, ha neki már soha többet nem kellene csalódnia!!!!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

A baba HoppáPistike:

További képek Pistikéről ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú