2999: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2999 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Felező cs. Faktor
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Felező cs. Faktor
Nem: Kan
Született: 2015.05.10.
Bekerült: 2015.10.03.
Eredetileg bekerült: 2015.06.02.

Június elején érkezett a segítségkérés az Illatos útról, ahová 6 darab kb. 3 hetes, még szopizós kiskutya került be. Mama nélkül találták őket az utcán és azonnali megoldás kellett nekik. Persze nem tudtunk nemet mondani, így mind a 6 apróság az állatotthon gondozásába került. Először két pótmamát is találtunk nekik és megfeleztük őket. Innen kapták a Felező család nevet. Sajnos egyik pótmamánknak már nem volt türelme egy újabb család felneveléséhez, így mind a 6-an Emilia nevelő anyu alá kerültek. Emília egy igazi gondoskodó anya, aki nagyon nagy felelősséggel és kitartással neveli még most is a kicsiket, természetesen a mi segítségünkkel.
A család nagyon szépen cseperedett, és 8 hetes korukra mindenki gazdihoz került.

A család egyik férfi tagja Felező Faktor azonban sajnos október elején visszakerült a NOÉ Állatotthon gondozásába. A kutya betegségeire hivatkozva hozták vissza. Visszatérő hasmenése miatt gondolták meg magukat, ami állitásuk szerint az örökbe fogadás óta tartott. Kivizsgálás nem történt a korábbi örökbefogadónál, tüneti kezelésre szoritkozott az ellátás.
Mi a visszakerülése óta nem tapasztaltunk hasmenést Faktornál.

Faktor nagyon gyönyörű energiabombává cseperedett. Szó szerint kicsattan az tenni akarástól. Igazi sportkutya, aki szerintünk szívesen járna kutyaiskolába, agilytizne, vagy bármilyen futással, bohóckodással járó sportot szeretne csinálni.

Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is amikor megöregszik. Közepes termete miatt a kutyaovi, később pedig a kutyaiskolai továbbképzés erősen ajánlott számára.

Faktor oltva, ivartalanitva, chipezve keres gazdát.

További képek ITTMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú