2966: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2966 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kisvárda banda - Hamvaska
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kisvárda banda - Hamvaska
Nem: Szuka
Született: 2015.04.01.
Bekerült: 2016.01.13.
Eredetileg bekerült: 2015.06.09.

Hamvaska a Kisvárda banda tagjaként, mamájával ás a testvéreivel került a NOÉ Állatotthonba a kisvárdai Ugat-Lak Alapítványtól.
A kb. 2015. áprilisi születésű, különleges kék színű, fehér tappancsos és jegyes, különlegesen szép szuka kölyköt szinte azonnal örökbefogadták.

A nehéz életkezdetnek meglett az eredménye. Kölyök korában különböző külső és belső parazitákkal fertőződött, illetve demodex atka fertőzést is diagnosztizáltak nála. örökbefogadói úgy gondolták, hogy nem tudnak ezeken a problémákon úrrá lenni, ezért visszakerült a gondozásunkba. Visszakerülésekor mi semmi gyógyíthatatlan betegséget nem tapasztaltunk nála, de természetesen figyelembe vettük a kapott orvosi leleteket és kórlapokat, ennek megfelelően elvégeztettünk néhány vizsgálatot. A vizsgálatok alapján kiemelt hangsúlyt fordítunk az élelmezésére (csirkementes hypoallergen táp) és immunrendszere erősítésére. Az élősködők által terjesztett komoly betegségektől a Bravecto szájon át adható tabletta adását javasoljuk, így elkerülhető a állapotából adódó bőr allergiás reakciója.

Az extra érzékeny korban lévő növendék kutyus visszakerülésekor teljesen össze volt törve, de mára az emberekkel kapcsolata javult, még a kutyákkal való viszonyán van még mit javítani. Visszakerülése óta ivartalanításon is átesett.

Hamvaska mamáját ismerjük, így tudjuk, hogy Ő egy staffordshire terrier keverék kutyus. Extra szép kék színben és gyönyörű szemekkel. Babaként bájos, játékos, jól szocializált kiskutya volt, ezért minden esélye megvan, hogy újra boldog legyen!

Kizárólag fajtaismerő, felelős döntést hozó gazdi jelöltek jelentkezését várjuk. A kutyaiskola kötelező számára! Növendék kutyaként nála még lehet számítani rosszalkodásra, veszteségekre is, Őt még nevelni, terelgetni és tanítani kell.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Kölyökként:

További képek Hamvaskáról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú