2915: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2915 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Szuflé
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Szuflé
Nem: Kan
Született: 2006.05.01.
Bekerült: 2015.05.07.
Szuflé 2006-os születésű, barna-fehér színű, foxi jellegű keverék kan kutya, akit gazdája adott le társával együtt a gyömrői Szomorú Szív Állatmentő Szolgálathoz.

Szuflé barátságos, játékos, már őszülő halántékú kutya, aki nagyon igényli és szereti más kutyák és emberek társaságát. Ragaszkodó és kedves. Nem is értjük, hogy miért jutott erre a sorsra, hogy menhelyre kellett mennie.

Néhány napra gazdihoz költözött, de mivel nem jött ki a gazdi cicáival, konkrétan vadászta őket, így ismét állatotthonunk gondozásába került.

Egy önkéntes tollából:
Szuflét a kis foxit – nevével ellentétben - már nem kell elkészíteni, ő már 12 éves, így teljesen kész van.
Készen van, ami azt jelenti, hogy nem fog másfél méter magasan ugrálni az arcunk előtt, ha unatkozik, nem szedi szét a lakást, nem kell órákon át dobókaros labdázással fárasztani, nem akar folyton dominálni. Az előzőekből kitűnik, hogy nincsenek világmegváltó tervei, letisztult egyéniség, viszont bármikor kapható egy sétára, sőt, ha a gazdinak beszélgetni támad kedve séta közben, akkor türelmesen ülve megvárja. Emberekkel és kutyákkal is tökéletesen viselkedik, a póráz még csak nem is feszül séta közben. Kedves, ragaszkodó, bújós, alkalmazkodó, tökéletesen viselkedő kutyus. Nagyon szereti, ha simogatják, annak ellenére, hogy ebben 4 éve jóval kevesebb része van, amióta a Noéban él, mint előtte, amíg gazdis kutya volt. Az őt ért megrázkódtatások ellenére derűs, kiegyensúlyozott foxifiú, aki ivartalanítva várja, hogy valakivel egymás társai lehessenek.
Zsuzsi

Szuflé oltva, ivartalanítva, chipezve keres új otthont.

További képek Szufléról ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú