2856: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2856 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tatai Kendisz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tatai Kendisz
Nem: Szuka
Született: 2015.02.01.
Bekerült: 2015.03.04.
Újabb kutyacsalád, újabb megrázó történet.
2015. március 4-én reggel kétségbeesett telefonhívást kaptunk, hogy a 13. kerületben kutyasétáltatók egy nagyon sovány kutyát találtak egy autó alatt. Miután előcsalogatták jött az első döbbenet, mert jött utána egy apró, fejletlen, szintén sovány néhány hetes baba is. A mama cicijein látszott, hogy biztosan nem egy babát nevel. Amíg a mamával és a babával elindultak felénk a megtalálók, addig a Segítő Angyalok Állatvédő Egyesület tagjai elkezdték felkutatni a többi babát. A nyomok egy hajléktalanok által lakott telepre vezetett, ahol némi szóváltás és rendőri segítség hatására sikerült további 2 kölyköt megtalálni. Most már mind a 3 baba és a mama is a NOÉ Állatotthon gondozásában van.
A kölykök alultápláltak, de már önállóan is esznek, azért persze a mama cicije még kell nekik, szerintünk 4-5 hetesek lehetnek. Egyértelműen éheztették és rosszul tartották őket.
A kicsik mostanra nagyon szépen kikerekedtek, egyre többet esznek önállóan is.

Tatai Kendisz kb. 6 hetes gyönyörűséges zsemle színű szuka kutya. A héten megkapta már az első oltását is. Egyenlőre még a mamával együtt laknak.
A leválasztás után Kendisz kizárólag olyan felelős, átgondolt döntést hozó gazdik jelentkezését várja, aki nem ijed meg, nem húzza fel magát és nem mérgelődik olyan egyértelmű dolgokon, mint néhány átszabott cipő, elfogyasztott újság, vagy számla, útközepére ásott gödör, vagy kiborogatott szobanövény. Aki kellő türelemmel és következetességgel tudja elmagyarázni a szobatisztaság és a pisi - kaki elhelyezkedésének összefüggését, és aki nyitott arra, hogy megtanuljon kutyául egy kutyasuliban.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őt örökbe.

További képek ITTMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú