2843: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2843 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ms. Daisy - Van gazdijelölt !
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ms. Daisy - Van gazdijelölt !
Nem: Szuka
Született: 2005.01.01.
Bekerült: 2015.02.08.
Ms Daisyt, a kb 10 éves beagle szukát Tápiószecsőn találtuk, miután napokig tengett-lengett a környéket.Eredeti gazdája nem került elő, így most új, végleges, tökéletes gazdát keresünk számára.

Megtalálásakor chipje nem volt, szőre hiányos volt, bőre korpás és durva, mindemellett még álvemhes és sánta is volt. Bekerülése után hetekig betegeskedett, kivizsgálása folyamatos volt. Bár egyszer jól ránk ijesztett egy "becsapós" röntgenfelvétel miatt, melyen esetleges daganatokat láttunk, végül kiderült hogy betegeskedése oka valamilyen félsólégúti megbetegedés lehetett. Mindemellett arra is fény derült, hogy pajzsmirigybeteg, mely egész életében kezelést igényel. (gyógyszert kell szednie élete végéig)Daisy, bár 10 éves, roppant eleven, csintalan, tettre kész bármikor. Imád futkározni, játszani, zoknit lopni. Ő nem az a kutya, aki egész nap fekszik majd a kis kosarában. Ő az a kutya, aki beleiszik a reggeli kávénkba, aki hozzánk tapadva heverészik a kanapén, aki elcseni a kedvenc zokninkat, bár nem azért, hogy megrágja, inkább csak úgy, hogy nála legyen megőrzésen. Kifejezetten konok és akaratos egyéniség. Határozott elképzelése van mindenről, mindemellett rendkívül szomjazik a szeretetre és figyelemre. Valószínűleg eddigi élete során nem nagyon tapasztalta meg mi az igazi kényelem, ezért most minden pillanatot kihasznál, amit autóban, kanapén, ágyon, puha pléden tölthet. Nem hajlandó leülni ha hideg a kő és piszkos a föld, de nagyon szívesen autózik velünk, nézi együtt a sorozatainkat a kanapén heverészve. Ha éppen nincs tennivaló, nyugodtan elvan, lakásban egyedül is hagyható, átlustálkodja a napot, ha arról van szó.
Pórázon tökéletesen sétál. Emberekkel, kutyákkal, macskákkal, nyulakkal tökéletes a viszonya.

Daisy annak ellenére hogy rendkívül ragaszkodó, mégiscsak beagle, és hajlamos a szökésre, mindemellett rendkívül okos darab és kitartó,ezért kizárólag lakásba adjuk örökbe, ahol bent lakhat a gazdival és a kanapén is jut számára hely.

Daisy oltva, ivartalanítva, chipezve keres új, végleges gazdát!

Ms. Daisy galériájaMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú