2805: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2805 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zsákos Frodó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zsákos Frodó
Nem: Kan
Született: 2013.11.01.
Bekerült: 2014.11.15.
Ezt a szerencsétlen 1 év körüli német juhász jellegű fiú kutyát egy postás zsákba szorosan bekötve találták a 31-es út mellé kidobva. A megtalálók egy pillanatra megálltak és akkor vették észre, hogy a kidobott szemétnek hitt zsák mozog. Azt nem látták a hermetikusan lezárt zsákban, hogy mit rejt, csak azonnal felkapták, kocsiba tették és berohantak vele az Állatotthonba.
Itt kiszabadítottuk a sokkos kutyát, úgy tűnik nagy szerencséje volt, hiszen ÉL! Borzasztóan sovány, a körmei húsig kopva. Fiatal kora ellenére a foga sárga lepedékes. A hátsó felén mozgás koordinációs zavart tapasztalunk, nem tudjuk, hogy ennek a rossz tartás, bántalmazás, vagy a zsákba kötés az oka. Természetesen azonnal kivizsgáltattuk.Szerencsére nagy baj nincs a lábaival, de a súlyos alultápláltsága miatt továbbra is speciális táplálás igényel.
Mondanunk sem kell, hogy megtalálásakor halálra volt rémülve. Szabadulásának első pillanatiban csattogott mindenre amit meglátott. Gyorsan megnyugodott, kinyílt és kiderült, hogy egy édes, kedves, bújós, igazi lökött növendék kutyus.

Amint lehet megkezdjük az oltási programját, kap chipet és átesik az ivartalanításon is. Ha mindezeken túl van új családot keresünk a számára! Olyat, ahol megsérült fiatal lelke megnyugodhat, elkezdhet újra bízni az emberekben, hogy megértse nem mindenki olyan szörnyeteg,mint az aki ezt tette vele! Rajta nem fog múlni, az első finom falatok után már csóválva várta a simogatást.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!

További képek róla I T T ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú