2772: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2772 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Dabas Ödön
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Dabas Ödön
Nem: Kan
Született: 2008.01.01.
Bekerült: 2010.03.26.
Szergényi telephely
2010. március 26-án megkeresés érkezett a NOÉ Állatotthon Alapítványhoz a Dabasi Hatósági Főállatorvostól, mely szerint egy dabasi tanyán 30 - 40 kutyát tartanak étlen-szomjan, iszonyú körülmények között. A kutyák a rendőrségi eljárás alkalmával azonnali kobzásra kerültek, elhelyezésükről, állatorvosi ellátásukról az ügy lezárásáig a NOÉ Állatotthon Alapítványt bízták meg.
bővebben: http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=1419Az ügyet azóta lezárták, a felelősöket megbüntették és a kutyákat a NOÉ Állatotthon tulajdonába helyezték.

Legtöbbjük azóta már gazdára is talált, csak néhány nehezebb eset maradt a gondozásunkba.

Ödön egy a nehezebb esetek közül. Nem ismerjük az előéletét, de valamikor, valami eltört a lelkében és úgy döntött köszöni, de neki jobb az emberek közelsége nélkül. Nem retteg különösebben, nem is agresszív, minden kutyával, sőt minden élőlénnyel jól kijön. De emberekkel nagyon nehezen alakít ki kapcsolatot, inkább semleges, nem kötődik.
Mi reménykedünk benne, hogy jön még valaki, aki beleszeret ebbe az impozáns gyönyörű kutyába és át tudja törni a lelke köré épített falat.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe. Aki őt szeretné örökbefogadni, annak többször ki kell jönnie hozzá, ismerkedni, a bizalmába férkőzni. Türelem és kitartás valószínűleg a szívéhez vezető út.

Figyelem a kutya a NOÉ Állatotthon szergényi telephelyén található. Érdeklődni róla az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet!További képek I T T ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú