2729: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2729 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Peace
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Peace
Nem: Szuka
Született: 2013.01.01.
Bekerült: 2016.12.05.
Eredetileg bekerült: 2014.08.09.

Ezt a gyönyörű, félős kb 2013. születésű, szuka kutyát egyik önkéntesünk találta 2014.08.07-én délután Budapesten a XVIII. kerületben a Béke téren. A forgalmas Üllői úton rohangált félelmében, többször majdnem elütötték Őt. Mindenkihez oda akart csapódni egy kis szeretet, étel és friss víz reményében.

Chipezve nem volt, egyedi azonosítót nem viselt, szőre ápolatlan, elhanyagolt, szőre/bőre a kullancsok, bolhák wellness szállója volt.

A NOÉ-s keresztségben a Peace nevet kapta. Mivel eredeti gazdája nem jelentkezett érte, így új otthont kerestünk számára. Hamarosan gazdira is talált és mai napig boldog gazdis életet élt. Gazdája kórházba került és a továbbiakban nem tudja felelősségteljesen gondját viselni, ezért visszakerült gondozásunkba.

Olyan családot keresünk a számára, ahol biztosítva van számára napi mozgás, a foglalkozás, mert az egyedüllét számára stresszt okoz. Ezért kutyaiskola is javasolt.

Peace oltott, ivartalanított, chipezett. Csak kerti kutyának nem adjuk örökbe. Kizárólag olyan helyet keresünk a számára, ahol teljes jogú családtagként EGYÜTT élhet a gazdáival!

Érdeklődni róla a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban lehet, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


További képek ITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú