2683: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2683 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hattyú család Tornádó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hattyú család Tornádó
Nem: Kan
Született: 2014.03.11.
Bekerült: 2014.03.16.
Tornádó a Hattyú család legnagyobb fekete kan kölyke. A mamájukkal Fekete Hattyúval és a papájukkal Pogóval a boxerrel, Pécsről kerültek a NOÉ Állatotthon gondozásába, amikor a kölykök még csak néhány naposak voltak.
Hattyút és Pogó gazdája külföldi munka miatt hónapokig távol volt, a kutyák gondozását az egyik családtagjára bízta. Aki ígérete és a kapott anyagi fedezet ellenére magára hagyta két kutyát, éheztette őket. A történet kis híján tragédiába fordult, amikor is a helyi állatvédőknek sikerült beavatkozniuk és a két kutya bekerült a pécsi gyepmesteri telepre. Ekkor már szó szerint lábra sem tudtak állni. Ilyen állapotban és körülmények között szülte meg Hattyú a babáit és bár Ő is szint éhen halt, de az apróságokat szívvel-lélekkel nevelte. A hosszú és súlyos éhezés miatt Hattyú gyomorfekélyt kapott, így 3 hetes koruktól mi neveltük a kicsiket.

Mostanra elkezdődött az oltási programjuk és már látszik, hogy nagyon belevaló, jó idegrendszerű és szépséges kutyák lesznek. Várhatóan közép nagy, rövid szőrűek. Mind Hattyú a mama és mind Pogó a papa, nagyon jó természetű, barátságos, nyitott kedves kutyák, így a legjobb géneket örökölték a kicsik.
Olyan elkötelezett kutyára vágyók jelentkezését várjuk, akik tudják mit jelent egy szertelen kölyök nevelése. Hogy ebben a korban még minden fonom, felfedezendő és megrágandó és kiásandó. Olyan családot keresünk, aki családtagnak tekinti őket, így elsősorban lakásba, vagy kertes házba kijárással szeretnénk örökbeadni őket.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk! A kötelezettség ellenőrzése miatt Budapestről, és 30 km-es körzetből várjuk az elkötelezett gazdijelölteket!
Részletesebb információ róluk a 06 70 38 39 480 telefonszámon kapaható!Fekete Hattyú, a mama (NOÉ Állatotthon MiniMenhely projektjének védence):
http://www.noeallatotthon.hu/gallery/SPECIALIS-PROGRAMOK/MINIMENHELY-PROJEKT/Gazdit-keresnek/Fekete-Hattyu-172014/

Pogó, a papa (NOÉ Állatotthon boxer fajtamentő csoportjának a védence): http://www.noeallatotthon.hu/gallery/SPECIALIS-PROGRAMOK/BOXER-FAJTAMENTO-CSOPORT/GAZDIT-KERESUNK/Pogo-182014/

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú