2639: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2639 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Álmos
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Álmos
Nem: Kan
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2014.02.24.
Álmos 2015.április 30-án átsétált a Szívárványhidon. :(

Álmost a X. kerületben találták 2014. február 24-én elfekvő állapotban. A súlya mindössze 6 kg volt, miközben az állatorvos véleménye szerint minimum 15 kg-nak kellene lennie.

Az út szélén feküdt. Annyira legyengült volt és sovány, hogy nem tudott felállni, nem tudott lépni sem. Az infúziónak, gyógyszereknek, melegnek köszönhetően másnap már fel tudott kelni, és totyogott néhány lépést.

Álmos idős, 10 pluszos, ivaros kan kutya. Chipje sajnos nem volt. Több lehetőség is felmerül, hogy miként került ilyen állapotban az utcára, egyik rosszabb, mint a másik. Lehet, hogy öregségére, betegségére kidobták, így kímélték meg magukat a kellemetlenségtől és költségektől, amivel egy idős kutya együtt jár. Az is lehet, hogy valahogy elcsatangolt otthonról és idősen, talán kicsit szenilisen nem talált haza és a bolyongásban kimerülve került ilyen állapotba. De miért nincs chipje???? Annyiszor elmondtuk már, hogy idős kutyába is kell chip, hiszen bármi történhet: elromlik a kapu, a nyitva felejti a szomszéd, betörnek és elkergetik a jószágot, bármi, bármi előfordulhat.
Kerestük az eredeti gazdáját, de eredménytelenül, így Álmos nyugdíjas klubunk új tagja lett. Az egészségügyi állapotának rendeződése után hamar öntudatára ébredt, és elkezdett lelkesen udvarolni a kutyalányoknak. A kora ellenére aktív, mozgékony kutya. Szeret mindig ott lenni, ahol történik valami :)
Álmos oltott, ivartalanított, chipezett.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú