2589: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2589 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pipetta
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pipetta
Nem: Szuka
Született: 2010.04.15.
Bekerült: 2013.12.19.
Újabb gázolt, elhagyott kutya ...
Vérben úszó, sérült tacskószerű kutyust találtak 2013. december 19-én este a 17. kerületben. Az apró kiskutyát több mint valószínű, hogy elgázolták. Szerencsétlen sokkos kiskutyát "bedobozolták" és bevitték az első állatorvosi rendelőbe. Volt nagy öröm, amikor kiderült, hogy regisztrált chipes. Az öröm azonban gyorsan ürömbe váltott, mert a gazdák meg sem várva az előzetes orvosi vizsgálatokat, közölték, hogy nekik a kutyára a egy fillérjük sincs, nem óhajtanak rákölteni. Röptében aláírták a lemondási nyilatkozatot és már ott sem voltak ... Így lett a NOÉ Állatotthonnak egy újabb sérült kutyája. Azonnal átszállítottuk a saját orvosunkhoz, ahol az elsődleges vizsgálat szerint kiderült, hogy több törése is van. Éjszakára sokktalanították, majd másnap részletes vizsgálatok történtek.

A röntgen és az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy eltört a medencéje, kilyukadt a buksija, de ami a legnagyobb baj, hogy a csánkízülete szó szerit felrobbant.
A lába állapota kritikus volt, de Boda megint csodát tett, és összelegózta az ezer felé tört lábacskát. Szerencsére Pipetta lába maradéktalanul gyógyult, szépen használja.
A szilánkok kilökődésére még van esély, hiszen dirib-darabra tört szegénynek a lába, de a folyamat nagy része már lezajlott.

Pipetta oltott, ivartalanított, chipezett. Más kutyákkal felhőtlen a viszonya. Teljesen szobatiszta és lakáskompatibilis. A pórázt ismeri, és nyugodtan közlekedik.Bekerüléskor:


Műtét után:


Gyógyulás után (2014. április):


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú