2574: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2574 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Füge
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Füge
Nem: Szuka
Született: 2013.07.01.
Bekerült: 2013.11.08.
Kedves, bújós, szeretetéhes kajla kislány. Mindenki játszópajtás, minden tárgy játék és minden helyszín egy játszótér, lehet ez egy szoba, egy udvar egy nappali, mindegy, játékra mindig startra készen áll. Mint említettem mindenki játszópajtás, még a macska, nyúl, tengerimalac is, de minket kétlábúakat is rajongásig imád. Igazi szeleburdi, kajla hosszúlábú kicsilány, aki még nem igazán tudja megfelelő sorrendben használni a végtagjait, ennek következtében csetlik-botlik, de ez csak még tökéletesebbé teszi . Igazi kis kunyizógép, evésnél levakarhatatlan és ideiglenes befogadójánál első estéjén megtalálta a konyhát és nem tágított míg az épp elkészülőben lévő vacsorát le nem meozhatta.
Füge még kölyök, és a leendő gazdinak számolnia kell ennek következményeivel, a lehetséges veszteségekkel és nehézségekkel. Egy-egy papucs, bútordarab, töltő, egyéb használati tárgy áldozatául eshet még. Illetve a gazdi feladata megtanítani a helyes viselkedésre. A gazdinak továbbá anyagilag is felkészültnek kell lennie, hisz oltási programjának befejezése (és ivartalanítása) az Ő feladata lesz.
Füge olyan gazdira vágyik, aki mellett tv-t nézhet a kanapén, aki mellé odabújhat bármikor, ha szeretgetésre vágyik, és aki hajlandó vele elegendő időt eltölteni, és foglalkozni vele, helyesen nevelni, tehát Őt csak és kizárólag lakásba vagy kertes házba bentlakással adjuk örökbe.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú