2501: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2501 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lara
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lara
Nem: Szuka
Született: 2010.02.24.
Bekerült: 2013.08.02.
Úristen, arról nem volt szó, hogy eeeekkora nyílvánosság előtt kell majd beszélnem…!!! Repülősót ide, rémes ez a lámpaláz!

Hát szóval, üdvözletem, örvendek a találkozásnak, legalábbis azt hiszem… Vagyis szeretnék, és nagyon próbálok is, csak még időnként a félénkségem győz. Ez mondjuk nem is csoda, mentségemre elmesélem, hogy zsenge fiatalságom eddigi három évét egy laboratóriumban, kísérleti kutyaként tengettem. Nem panaszképpen mondom, nem vagyok én nagyigényű, vagy telhetetlen, hiszen kaptam enni, inni, volt egy szűkös vackom is, azt gondoltam, hát ilyen ez a kutyaélet.

Aztán egy napon eljött a szabadulás, ami elsőre azért roppant rémisztő ám! De lassanként kezdem látni, hogy itt őrületes jó dolgok történnek! Például, tudtátok ti azt, hogy lehet nyuszi és ürgeszagú mezőn sétálni, minden nap és napjában többször is???!!! Vagy például, hogy séta közben lehet más kutyákkal ismerkedni, barátkozni? Kicsit néha még megijesztenek, de mindenkivel nagyon udvariasan és kedvesen viselkedem. Azon mondjuk meglepődtem, hogy ennyiféle kutya van, ahonnan én jövök, ott mindenki hozzám hasonló volt. Azt mondják, ez azért van, mert én fajtatiszta beagle vagyok, a többiek meg mindenféle más. Aha!

Aztán meg lehet kétlábúakkal is barátkozni, akik kedves hangon gügyögnek, nem tudom hogyan, de mindig eltalálják, hol kell a fülemet vakernyászni ahhoz, hogy iszonyú jó legyen és a tetejébe még jutalomfalatokat is kapok!!! És képzeljétek, ezekkel a kétlábúakkal időnként jönnek más kétlábúak is, alacsonyabb kivitelben, na, azoknak pici, puha, jószagú simogatós tenyerük van, imádom őket! És van még valami, amit már tényleg nem fogtok elhinni, én is alig hiszem: nem ketrecben alszom már, hanem kutyapárnán!!! Tényleg, istibizti! És a kajának, amit kapok, hús szaga és íze van, egészen elképesztő! Bármennyit meg tudnék enni belőle!

Mivel ennyi szeretet és csudajó dolog vesz körül, igyekszem meghálálni azzal, hogy napról napra bátrabban és jólneveltebben viselkedem. Rájöttem, hogy ha az orromat a földhöz közelítem, szuper szagokat érzek. Úgyhogy ha már egyszer leteszem, akkor jó sokáig ott is szoktam hagyni a séták alatt. A farkincám meg egyre többször elkezd sebesen verdesni, csak úgy, minden bejelentés nélkül! Ezért hát már nem húzom a lábam közé, hadd verdessen. És azt is sokat hallom mostanában, hogy milyen okos kislány vagyok, hát nem tudom, ha annyira örülnek neki hogy nem rendesen a lakásban, hanem az utcán pisilek összevissza, akkor az simán meg tudom csinálni, nem nagy kunszt.

Jaj, nem mondtam még a nevemet se, pedig szép nevet kaptam: Lara. Annyira bátor, mint névrokonom, Lara Croft, még nem vagyok, de a rengeteg sétától a popóm már kezd olyan formás lenni. És bundából is határozottan az enyém a szebb!
Itt azt mondogatják, hogy nekem is lehetne egy olyan állandó kétlábúm, akit gazdinak hívnak és aki csak engem kényeztetne! Nem nagyon merem én ezt még elhinni, bár amit eddig mondtak, az bejött és a többi kutyán is azt látom, hogy nagyon bírják a saját kétlábút. Úgyhogy kicsit félve, de kimondom, hogy nagyon szeretnék egy ilyen saját állandót. Mármint ilyen saját Gazdit. És ha lehet, akkor olyat szeretnék, aki nagyon türelmes, és kedves velem, és megtalálja azt a bizonyos fül vakarászós pontot is! És ad nekem időt arra, hogy bepótolhassam, amitől az elmúlt három évben meg voltam fosztva. Én cserébe megígérem, hogy nagyon igyekvő és gyorsan fejlődő kutya leszek! Várlak Saját Állandó, és örök, sok szeretettel!

Oltva, ivartalanítva, chipezve keresünk számára végleges otthont.

Érdeklődni róla kizárólag a 06/70-383-9480 számon lehet!

További fotók

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú