2442: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2442 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Levi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Levi
Született: 2013.04.01.
Bekerült: 2013.04.18.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
E. Edit 2023.10.17. 2023.10.27.
Megérkeztek az idei első rókakölykök is. ♥ Orsi és Levi két elárvult, 2-3 hét körüli ravazdi baba, akiket a Balaton környékén találtak. A megtalálók az instrukcióink alapján egész este és fél éjszaka óvatosan figyelték, hogy mikor jön vissza a mamájuk, de sajnos nem jelent meg. Amikor már úgy látszott egyedül veszélyben az életük, akkor beavatkoztak és így kerültek a NOÉ Állatotthon gondozásába. Sajnos úgy tűnik, hogy jogos volt a félelmünk, mert nincsenek túl jó bőrben. Mind a kettőnek csúnyán megy a hasa, és a kisfiú valami miatt állandóan ferdén tartja a fejét. Így éppen csak megérkeztek máris visszük őket tovább az állatorvoshoz. Kell nekik a drukk, reméljük minden rendben lesz velük.

Bármennyire is édes és aranyos egy ilyen vadbébi, nekik mégsem mellettünk a helyük, ha egy mód van rá. Ebben az esetben a megtalálók az első pillanattól a segítségünket kérték és nagyon körültekintően jártak el, ezt külön köszönjük Nekik. Sajnos rengeteg esetben, bár jó szándéktól vezérelve, mégis feleslegesen szakadnak ki a természetes környezetükből a vadkölykök. Olvasd el ezt a cikket, hogy Te is tudd, mit kell tenni, ha ilyen aprósággal találkozol!További képek ITT!


Megosztom a Facebookon
A rókamentés oldalára ⇒ 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely