2384: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2384 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Molly
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Molly
Nem: Szuka
Született: 2012.09.15.
Bekerült: 2013.01.05.
Mollyt karácsony előtt találták, Budapesten az utcán kóborol. Eredeti gazdáját közel 1 hónapig keresték eredménytelenül.

2012. szeptemberi születésű, vélhetően spániel - drótszőrű tacskó keverék szuka. Életkorából adódóan játékos, kedves, bohókás.

Várhatóan közepes testű lesz.

Molly feltétel nélkül mindenféle állattal kijön, legyen az kutya, macska, nyúl, mindenkihez játékosan és kedvesen közeledik. Néha néha keletkezik csak félreértés közte és más kutyák között, ha túl erőszakosan próbálkozik.
Kissé akaratos és erőszakos, ha az ember nem bánik vele következetesen és hagyja elfajulni a dolgokat, hamar a fejére nőhet, ezért tapasztalt kutyásoknak ajánljuk. Következetes neveléssel, kutyaiskola igénybevételével, gyerek mellé (elsősorban nagyobb korosztály, akár második kutyának tökéletes választás, hisz igényli a törődést és a figyelmet. Mozgásigénye termetéhez képest hatalmas, szeret futkározni, labdázni, játszani, azonban a kanapén alvást, gazdi mellett tévézést, melegben henyélést még ennél jobban is imádja.
Ebből kifolyólag, illetve abból, hogy szőrzete sem alkalmas tartalmasabb ideig történő kinti tartásra, Mollyt kizárólag benti tartásra, adjuk örökbe. Tehát lakásba, vagy kertes házba, ahol bent lakhat a családdal.

Kizárólag olyan felelős gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Amellett, hogy rengeteg öröm és boldogság látni egy ilyen kis kölyök növekedését, de nála még biztosan számítani lehet veszteségekre a lakásban/kertben és egyéb tárgyakban. Őt még nevelni, tanítani kell.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni.További képek ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú