2361: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2361 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Közért-VAN RÁ GAZDIJELÖLT
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Közért-VAN RÁ GAZDIJELÖLT
Nem: Kan
Született: 2012.06.15.
Bekerült: 2012.12.11.
Közért apró termetű, fekete, kitudja milyen keverék kan kutyus. Kb. fél éves, de már megtörtént vele a legrosszabb, ami egy kutyával megtörténhet. A saját gazdája olyan súlyosan bántalmazta, hogy két csontja is letört a lábacskájában.

Kétségbeesett hívást kaptunk, hogy valaki úgy elhajította a saját kiskutyáját, hogy az azóta is ordítva sír. Szegény Közért beszaladt Kőbányán egy közértbe, az ott nézelődő gazdája után. A kölyökkutya ragaszkodása és neveletlensége annyira felbőszítette, hogy megragadta az apró kutyát és szó szerint kivágta az üzletből. A kutyus sok-sok métert repült és a földre csapódott. A keserves sírásból azonnal tudni lehetett, hogy nagy baj történt. Az üzlet biztonsági őrei rendőrt hívtak, a felháborodott vásárló és járókelők ott tartották az elkövetőt. A kutyáról lemondott, így szegény azonnal orvoshoz tudott kerülni, ellene megindult az eljárás, állatkínzás vétsége miatt.
Közért súlyos sérülést szenvedett, két csontja is eltört, a gyógyulási idő várhatóan 2-3 hónap. Mivel még fiatal, ezért most első körben megpróbáljuk konzervatív kezeléssel meggyógyítani, sínbe tették a lábát, kap fájdalomcsillapítókat. Reméljük sikeres lesz és Közért elkerülheti a csontműtétet.

Mindezek ellenére ő egy nagyon kedves, vidám kisfickó, akit minden érdekel és aki mindent leradaroz lapátszerű fülecskéivel.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.


MOST
BEKERÜLÉSEKOR:

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú