2319: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2319 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Dénes bácsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Dénes bácsi
Nem: Kan
Született: 2002.09.01.
Bekerült: 2012.09.08.
A Rákospatakból húzták ki 2012. a XV. kerületben ezt az idős, fekete, keverék kan kutyát állatbarátok, majd bekerült a NOÉ Állatotthonba. Először lábra sem tudott állni, később kicsit erőre kapott, és botorkál. Sérülése nincs, az állapota idős korára vezethető vissza.

A kutyáért eredeti gazdája nem jelentkezett, így végleges otthont keresünk számára.

Dénes bácsi 2012. december 25-én átsétált a Szívárványhídon.

Dénes bácsi ősszel került hozzánk, a Rákospatakból húzták ki az ezer meg egy éves fekete keverék kutyát. Halálosan kimerült, lábra sem tudott állni, majd szépen összeszedte magát és beilleszkedett a NOÉ nyugdíjas klubjába. Kedves természete miatt mindenki azonnal megszerette. Néhány hete kiderült, hogy súlyos szívbeteg, gyógyszereket kellett szednie, megint összeszedte magát, most sajnos csak rövid időre. Múlt héten kórházba került, bevizesedett a tüdeje, napokig kritikus volt az állapota. Már a legrosszabbtól tartottunk, amikor ismét összeszedte magát és én olyan szerencsés voltam, hogy láttam miért történt mindez: a gyenge öreg kutya az aktuális vizsgálat után ernyedten aludt a vizsgálóban, amikor is bejött az őt kezelő Boda doktor úr kisfia. És akkor Dénes bácsi hihetetlen farokcsóválásba kezdett és amikor az alig néhány éves kisgyerek odaguggolt mellé és simogatni kezdte, ő újra talpon volt. :) Sajnos a csoda csak egy hétig tartott, ma végleg elfáradt öreg szervezete és átsétált a Szivárványhídon ... :(További képek ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú