2317: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2317 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Árnyék
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Árnyék
Nem: Szuka
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2012.08.28.
Árnyék kb. 8 éves ivartalanított, csodaszép pöttyös mellkasú, pöttyös lábú, szépszemű, térdig érő szuka kutya. 2004. decemberében került a NOÉ Állatotthon gondozásába, az akkor növendék kislány. 2005. tavaszán örökbefogadták és azóta élt családjában. Egészen a mai napig, amikor is megcsörrent a NOÉs telefon. A vonalvégén Árnyék örökbefogadói jelentkeztek, hogy segítsünk, mert nincs pénzük, nem tudják oltatni a kutyát és egy daganat is van rajta, de pénz híján nem tudják elvinni orvoshoz. Annyira sürgős volt, hogy ma többször is idetelefonáltak. A gazdák jelzése alapján joggal, azt gondoltuk, hogy nagy a baj és azonnal kimentünk, hogy elhozzuk és állatorvoshoz vigyük, oltsuk őt.

Amikor megérkezett egy igen csak dundi, rémült és összezavarodott kutyussal találkoztunk. Gyönyörű, csillogó, fekete bundáján a napfény szinte elcsúszik. Oltásait megkapta és az orvosi vizsgálat nem talált semmi bajt, daganatot rajta.

Örömmel hívtuk a gazdikat, hogy minden rendben és visszük haza szépséges Árnyékot. És ekkor jött a fekete leves, köszönték de részükről nem kérik vissza. Mi csak pislogunk és nem találunk szavakat. Hét év után egy ilyen "csellel" szabadultak meg tőle. :((((( Most hirtelen azt sem tudjuk mit csináljunk vele, hogy mondjuk meg neki, hogy nem lesz baj, hogy eddigi kanapékutya státuszát nem örökre kell feladnia!
Ugye igazunk van? Ugye nem jut a fekete kutyák szomorú sorsára és nem itt fog megöregedni a menhelyen????

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú