2211: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2211 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Horgász Lazac
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Horgász Lazac
Nem: Szuka
Született: 2012.05.25.
Bekerült: 2012.05.26.
A Horgász család három babakutyából áll. Nagyon szomorúan kezdődött az életük, hiszen egy lelketlen "ember" 1 napos korukban élve elásta az újszülött babákat, Dunakeszin a horgásztó mellett. Akkora szerencséjük volt, hogy egy kutyasétáltató állatbarát meghallotta a picik sírását a föld alól és azonnal puszta kézzel kikaparta a kiskutyákat. Eredetileg 6-an voltak a kistestvérek, de sajnos csak hárman maradtak életben. A megtalálók azonnal rohantak velük orvoshoz, ahol kitisztították a szájukat és az orrocskájukat. A megtalálók elkezdték a mesterséges táplálásukat, mi pedig versenyt futva az idővel pótmamát kerestünk. Néhány nap múlva meg is találtuk az ideális tejmamát, egy ici-pici kócos fekete kiskutya személyében. A kicsik ettől kezdve példásan fejlődtek és 4 hét alatt túlnőtték a mamájukat. Most már a NOÉ bölcsődében nevelkednek tovább.

Lazac a testvérek közül a kislány. Zsemleszínű, talpra esett, egészséges bébikutya. Feltehetően közepes méretű lesz. Tekintettel arra, hogy születésüktől kezdve emberi kéz nevelte őket, ezért nagyon igényli az ember közelségét. Kizárólag olyan helyre adjuk örökbe, ahol teljes jogú családtag lehet, bent élhetnek a házban, a lakásban.

Kizárólag olyan felelős gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Amellett, hogy rengeteg öröm és boldogság látni egy ilyen kis kölyök növekedését, de nála még biztosan számítani lehet veszteségekre a lakásban és egyéb tárgyakban. Őt még nevelni kell, és a szobatisztaságot is meg kell tanulnia.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, tekintettel arra, hogy a fertőzés veszély miatt az oltatlan kölyökkutyák ideiglenes befogadónál vannak elhelyezve.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú