2139: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2139 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tarcsa
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tarcsa
Nem: Kan
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2013.05.04.
Első alkalommal bekerült: 2012. május.

Tarcsa kedves, kicsit eleven és nagyon jóképű fiatal kan kutyus, aki már másodszor vesztette el gazdáját, de erről nem ő tehet, hanem a felelőtlen emberek. Először 2012. májusában került be az állatotthonba. Kistarcsán találták, nagyon elhanyagolt állapotban, a szőre tele volt kullanccsal és bogánccsal. Mivel mindentől és mindenkitől félt, legyen az kutya, ember, és képes volt egy ajtóbecsapástól is hazáig szaladni, egyik önkéntesünk ideiglenesen magához vette. Okos kutya lévén, Tarcsa kevesebb, mint két hónap alatt magabiztos, kiegyensúlyozott, pórázon jól közlekedő és szobatiszta kutyus lett, és eljött érte a gazdi is. Csak sajnos nem az álomgazdi, ugyanis alig 9 hónap gazdis élet után visszahozták. Az ok: a kutya ugat. Igen, mi is értetlenül állunk az eset előtt. A kutya ráadásul ismét elhanyagolt állapotban jött vissza, összefilcesedett a szőre, és láthatóan hónapok óta nem foglalkoztak vele. Szerencsére önkéntesünk ismét magához vette, és újrakezdte a rehabilitációt, ami sokkal gyorsabban megy, mint első alkalommal. Tarcsa ismét kedves és játékos kutya lett, bár néha még mindig hajlamos megijedni szagoktól vagy hangoktól, de egyre hamarabb nyugszik meg. Olyan gazdit keresünk neki, aki elfogadja, hogy ő egy kicsit félénk de játékos és végtelenül kedves kutya, tudja ezt kezelni, és nem akar megválni tőle az első probléma után. Más kutyákkal és macskákkal is kijön, szobatiszta, a pórázt ismeri.

Gyerekekkel is jól kijön, ezért családi kutya is lehet belőle. Oltva, ivartalanítva és chipezve várja most már tényleg a végleges gazdáját.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú