1992: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1992 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csonti
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csonti
Nem: Kan
Született: 2010.01.01.
Bekerült: 2011.12.28.
Csonti, fiatal, kb. 3 éves zsemleszínű, vélhetően vizsla – dog (vagy valami hasonlóan nagytermetű) keverék kan. A XVII. kerületben találták a Réticsík utcában. Állapotából arra következtettünk, hogy Csonti már egy ideje az utcákon rója köreit, hisz sovány „kis” teste tele volt sebesülésekkel.

Ennek már lassacskán két éve és Csontos még mindig az állatotthon lakója. Nagytermetű. Rövid szőrű. Mozgékony. Az emberek pedig nem ilyen kutyát keresnek általában, ezért esélye sem volt megmutatni, mennyire tökéletes családi kutya is Ő valójában. Felnőttekkel és gyerekekkel is nagyon kedves, bújós. Mindemellett ismeri az alap vezényszavakat és kézjeleket is, mint a gyere/ide , ül és fekszik. (Jóóó a fekszik nem mindig sikerül tökéletesen, 10 esetből 8-szor hanyattvágja magát és hasvakarást kér, de láthatóan egykoron ezt is tökéletesen kivitelezte.)
Ha mindez nem lenne elég, nagyon jó viszonyt ápol egyéb állatokkal is, egyszóval, vagyis többel, Csonti mindenkit szeret, és nem vár el semmit, csak azt , hogy őt is szeressék. Ő az a fajta, aki a csillagokat is lehozza nekünk az égről, csak Ő legyen az, akit megkérünk erre. Emberekhez való ragaszkodása és szeretethiánya, illetve rövid szőre miatt, bár nagytestű, szeretnénk bentlakással örökbeadni. Amennyiben a leendő gazdi elegendő mozgást biztosít számára, lakáskutyaként is tökéletesen megállja majd a helyét, ebben biztosak vagyunk.

Így vigyorog ránk manapság:


….még futkározás közben is.


Bekerülésekor :Csonti eredeti gazdája nem került elő, így oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú