1859: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1859 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kristály
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kristály
Nem: Szuka
Született: 2010.02.01.
Bekerült: 2016.01.08.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Eredetileg bekerült: 2011.08.22.

Kristály eredetileg 2011-ben került a gondozásunkba. Az akkor fiatal felnőtt 1-2 éves kutya egy kilakoltatás elöl menekülő család hátrahagyott "holmija". Valószínűleg még kölyök korában láncra kötötték és azután úgy "felejtették", mert a lánc teljesen belenőtt a nyakába. Orvosaink műtéti úton tudták csak eltávolítani.
Kristály ennek ellenére bizalommal maradt az emberek iránt, nagyon kedves, bújós kutya maradt. Fizikai sebei begyógyultak és örökbefogadók is jelentkezett érte, boldogok voltunk, hogy az élete jó irányba fordult.

Mindez nem tartott egészen 5 évig. Akkor ugyanis az utcán találták meg szegényt, miután átvonatozott Isaszegről Pécelre, ahol letessékelték a szerelvényről.
Sajnos kiderült, hogy örökbefogadói mégsem gondolták komolyan a neki és nekünk tett ígéretüket, hiába írták alá az örökbefogadási szerződést. A családja szétesett, az örökbefogadóik elváltak. A kutya pedig egy kerítés javítás miatt újra láncra :( , majd a "lánctörvény miatt" felelőtlenül a rossz kerítés ellenére szabadon engedve végül az utcára került. Mivel a körülmények nem biztosítottak számára, újra olyan helyzetbe került, melyet megígértük neki, hogy sosem történik meg újra, ezért természetesen nem kerülhetett vissza. Újra NOÉs védenc és új családot keresünk neki.

Bájos természetéből semmit nem vesztett, bár kislányos alkatát az elmúlt években elvesztette, valószínűleg a mozgásszegény életmód miatt felugrott némi gömbölyűség és a pofiján megjelent néhány deres szőrszál. Nagyon reménykedünk benne, hogy végül beleülhet a tutiba.
Tehát nagyon várjuk felelős új gazdáját. Kristály egészen biztosan meg fogja hálálni, ha végre valaki tényleg családtagként fogadja magához.

Egy önkéntes tollából:
Kristály életkedvén, optimizmusán nyomot sem hagyott eddig nem túl szerencsés előélete.
Imád sétálni, rettenetesen élvezi, ha a szabadban lehet, és közben vele foglalkoznak. Ha pedig van a zsebedben valami finomság, amit neki szánsz – márpedig a tekintete láttán neki szánod – akkor nyert ügyed van.
Kristály egyszer séta közben találkozott az egyik bulldog keverékünkkel, akinek a kutyák körében nem volt jó híre, ugyanis szeretett kötözködni. Kristálynál azonban mindenki tiszta lappal indul, így odament a bulldoghoz bemutatkozni. Ez a bemutatkozás olyan jól sikerült, hogy Kristály játszani kezdett, négy lábasokat ugrott, viselkedése egy kölyökkutyáéra emlékeztetett. Mondanom sem kell, a kis harcias bulldog arcán mekkora volt a döbbenet.
Ha szeretnéd egy nőiesen telt idomú, a végtelenségig optimista kutyával tölteni mindennapjaidat, ismerkedj meg Kristállyal a Noé Állatotthonban.
Rebi

Kifejezetten olyan örökbefogadókat keresünk neki, ahol teljes jogú családtaggént kezelik és nem gond az sem, ha be szeretne feküdni a lakásban a gazdi lába mellé.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú