1807: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1807 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pintyőke
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pintyőke
Nem: Szuka
Született: 2003.07.01.
Bekerült: 2011.07.01.
Pintyőke, kb. 8 éves pincher keverék szuka kutya. Normál esetben így kezdődne egy átlag kutya leírása. De nem, Pintyőke semmilyen szinten nem nevezhető normál kutyának . . . Ő az a kis apróság, aki mellett nem tud úgy elmenni az ember, hogy nem mosolyogjon, és ne gyúljon iránta szeretetre. Nem tudjuk megmondani, hogy miért van ez, de így van.

Májusban találták, nem került elő az eredeti gazdája, az ok szemmel látható volt, hiszen az apró kutya hasán egy majdnem ugyanakkor dudor "éktelenkedett", mely nem volt más, mint egy hatalmas sérv. Érthetetlen, hogy egy ekkora bajjal hogyan tudott több hónapig problémamentesen élni, de így történt. És semmit sem vesztett bájából, kedvességéből, csak a mozgását kellett kicsit átalakítani, hogy lépni tudjon a hatalmas dudortól.

Természetesen azonnal megműtettük, a műtét tökéletesen sikerült, Pintyőke mégsem jöhetett gyorsan haza a kórházból. Pedig jól volt, minden rendben ment. Mégis marasztalták. Persze, hiszen egy pillanat alatt ott is mindenkit az ujja köré csavart. :)
De már nálunk van, gyógyultan, egészségesen. A hatalmas bajnak nyoma sincsen. Egy dolog maradt csak a furcsa járása, ami most, hogy nincs semmi a hasán kifejezetten mókásnak tűnik.

Pintyőke egyébként nagyon szereti a kényelmet és a luxust. Fiatal korában biztos az asztal körül kergették, ha nem selyem ágyneműben aludt. Most, hogy nincs saját személyzete maga oldja meg ezeket a dolgokat, ha fázik, nagyon rutinosan takargatja be magát! :)

Oltva, chipezve, ivartalanítva várja álomgazdiját!

Még a hatalmas daganattal:


És már nélküle:
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú