1761: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1761 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lajkó - VÖRÖSISZAP TÚLÉLŐ!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lajkó - VÖRÖSISZAP TÚLÉLŐ!
Nem: Kan
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2010.10.20.
Lajkó előélete igen kalandos ám szomorú is. Túlélte az iszapkatasztrófát és előtte sem volt királyi élete. Bántalmazták, és egy igen rövid láncon tengette mindennapjait.Akármilyen hihetetlen, de neki az iszapkatasztrófa hozta meg az új és jobb élet reményét.

Bekerülésekor kerülte az embert és az érintésekre elhúzodással reagál. Megfogni csak úgy lehetett, ha az ember sarokba szorította. Lelki rehabilitációja jelenleg is folyik, és nagyon szépen halad magához képest. Sőt ha embert lát érdeklődve közeledik és szerényen csóvál is. Sarokba szorítani sem kell már, csak lassan közeledni felé, és ha az sikerült odaérni és mérinteni a kezdeti dermettség után felenged és élvezi a simogatást. Kisgyerek mellé semmiképp nem ajánljuk, hisz egy hirtelen mozdulat nagyon megrémisztheti.Azonban egy másik kutya társasága elősegítheti a lelki gyógyulás folyamatát.Olyan gazdit keresünk neki, aki így is elfogadja és vállaja a további rehabilitációt. Nem fog egyik napról a másikra feloldódni, de rendszeres törődéssel menni fog. Ez nem kevés energiát, odafigyelét és törődést igényel, de a vége egy tökéletes kutya, aki nagyon szépen sétál pórázon az emer lába mellett, és imád is az enyhe szellőben nyelvetlobogtatva sétálni illetve a kutyákkal is nagyon jó viszont ápol.

Jelenleg ideiglenes befogadónál él és gyakorolja, hogy milyen a mindennapokban családban élni. Nagyon igyekszik, reméljük így hamarabb álomgazdinál élhet.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.
További képek ITT!

Lajkó 2014. október 24-én átment a Szivárványhídon :(Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú