1743: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1743 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Duci
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Duci
Nem: Kan
Született: 2003.05.01.
Bekerült: 2011.05.11.
Duci 8 év körüli ivartalanított magyar vizsla kan kutya. Egy reggelre az állatotthon kapujába kikötötték. A kötelet elszakította, de nem ment sehova, hiszen a gazdája azt mondta neki "maradj, várj!". És ő bizony kötelességtudó öregfiú. A nevét egy cetlire a kutya nyakába kötötte.

Duci nagyon kedves és nyugodt kutya, pórázon és póráz nélkül is szépen sétál, a vezényszavakat ismeri, a rajta végezendő tisztítási munkálatokat jól viseli, látszik, hogy olyan gazdája volt, aki foglalkozott vele.
Duci egyébként teljes természetességgel ül oda számára teljesen idegen emberek lábához, csakhogy egy kis simogatást kapjon. A szuka kutyákat feltétel nélkül elfogadja, a kanokra esetenként morog, de nem támad, ha ilyenkor leszidják, még el is szégyelli magát.Ducit ezért inkább egyedüli kutyának – elvileg kannal is összeszoktatható, ez egyedi esettől függ -, vagy szuka mellé ajánljuk.
Háziállatokkal, macskákkal remekül kijön, támadási szándéknak még a minimális jelét sem mutatja, ezt a gazdasági udvarban teszteltük. A gyermekeket is kedveli, csóvál nekik, játszik velük.

Az egyedüli kritikus pillanat az étkezése, órákig képes őrizni a megmaradt vacsoráját, csakhogy más kutya meg ne kaparintsa. Ez a védelmi reakció is inkább kan kutyák felé irányul, a vele összeszoktatott szuka kutyától nem védi ételét, és emberektől sem, de a leendő gazdájától semmiképpen sem fogja.

Duci nem igényel napi több órás sétákat, de mindenképpen olyan gazdinak ajánljuk, aki a nevét adó testi adottságaiból kicsit lefarag.
Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.



További képek ITT!



Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú