1633: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1633 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hella
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hella
Nem: Szuka
Született: 2010.01.01.
Bekerült: 2019.01.05.
Eredetileg bekerült: 2011.02.16.

Előzmény:
Hellát még 2011-ben, az akkor még fiatal szálkás szőrű szuka kutyát a XVII kerületben találtak. Hetek óta látták, sőt etették őt. Ahogy ilyenkor lenni szokott sokan segíteni szerettek volna neki, de néhány szomszédnak szúrta a szemét a kóbor kutya és a gyepmesternek akartak szólni miatta.
Ekkor az egyik család autóba pakolta és behozta hozzánk ezt a szelíd, kedves kutyalányt. Alap esetben nem tudtuk volna fogadni, hiszen teljes a teltház volt az Állatotthonban, de amikor megláttuk azonnal tudtuk segítenünk kell. Hella akkor szemmel láthatóan utolsó idős vemhes volt, azonnal orvosi beavatkozásra volt szüksége. Mondhatjuk a történet sikerrel zárult mert igen hamar gazdira talált.

2019. januárjában értesítést kaptunk, hogy Hella bekerült a XVII. kerület önkormányzati kenneljébe mint talált kutya és sajnos a chip regisztráción szereplő adatok alapján a tulajdonosokat nem lehet elérni. Ezek után visszakerült gondozásunkba.

Mi is elkezdtük korábbi gazdáit keresni és elmondás szerint gazdási elköltöztek és Hellát magára hagyták. Így ismét családot keresünk számára.

Hella imád labdázni, és vissza is hozza. Ül, és ha nagyon kérjük fekszik is. Aktív és végtelenül szelíd kutya, akit kimondottan ajánlunk gyerekek mellé is. Más kutyákkal is imád játszani.

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!
Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2011-ben
2019-ben

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú