1323: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1323 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gyáli Csipi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gyáli Csipi
Nem: Szuka
Született: 2007.07.01.
Bekerült: 2013.04.09.
Eredetileg bekerült: 2010.03.11.

A gyáli hatósági állatorvos kérte segítségünket egy kutyacsalád elhelyezésében. A kutyákat egy elszegényedett család tartotta, etetni sem bírta őket, szívesen lemondtak róla (kár, hogy nem a kölykök megszületése előtt... ) A kölykök már gazdinál vannak.

Csipi kb. 2007es születésű, keverék szuka. Szép kiállású, gyönyörű bundájú , kora ellenére magas energiájú kutya. Pórázon szépen sétál, és most ISMÉT gazdit keres. Családi okokra hivatkozással került vissza hozzánk.

Azóta Önkénteseink foglalkozásának köszönhetően sokat szocializálódott. Emberekkel kedves, de bizalmát el kell nyerni.Pórázon szépen sétál. Látogatókkal nehezen teremt kapcsolatot, szívéhez eljutni kizárólag közös sétával lehet. Nagyon szeret vándorolni, kirándulni, fáradtságot nem ismeri. Ha valakit megismer, ragaszkodó, elváláskor hangos ugatással tiltakozik. Motiválni kizárólag megfelelő jutalomfalattal lehet, labdázni,botozni nem szeret. Kutyákkal könnyen összeszoktatható- de időt kell áldozni rá-szintén sétával megy a leggyorsabban. Fegyelmet szereti, meghajlik az ember akarata előtt. Szobatiszta, lakásba is beszoktatható. Vágyik az ember társaságára , szinte még soha nem tapasztalhatta meg egy ember állandó figyelmét és szeretetét. Megfelelő odafigyeléssel,mozgatással,fegyelmezéssel minta kutya válik belőle.

A cicák nem a legkedvesebb barátai...

Oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú