Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

Állatotthonunk képekben

 

 
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék
 

 
  Két súlyos állapotú kutya érkezett
Kacor és Kelengye, mind a kettőjüket borzasztó állapotban a semmibe kikötve találták, mind a kettő még szinte kölyök és már mind a kettő megjárta a poklot.


Megszakad a szívünk Kopottért
Szegény kicsit Kopott a fülcsonkításnak esett áldozatul és mert nagyobbacska, valamikor talán még szőre is volt. Tették mindezt olyan barbár módon, hogy összenőt a hallójárata és szó szerint megsüketült. A mi CsodaBoda dokink most megpróbálta újra nyitni, az ott okozott kárt rendbe hozni. Majd kiderül, hogy mennyire sikerült.


Szvetter már jó kezekben van
Kicsi Szvetter alig lehet több fél évesnél, szinte a teljes testéről kihullott a szőr, teste forró, gyulladt. Sovány, alig van rajta izom. Az egész kicsi teste arról árulkodik, hogy születése óta nagyon rossz körülmények között élhet.


Elkészült a 2021-es asztali naptárunk!
Kedves Állatbarátok! Kedves Támogatóink, Követőink!
Nagy-nagy örömmel és szeretettel értesítünk benneteket, hogy elkészült a 2021-as asztali naptárunk, amit már nagyon vártunk. Reméljük Ti is.


Közösségi szolgálat a NOÉn!
Állatotthonunk is csatlakozott a közösségi szolgálatot teljesítő szervezetekhez, így mire észbe kaptunk már közel 45 lelkes kis diák segédkezett védőszárnyaink alatt :) Mi ez a közösségi munka? Mit érdemes tudni róla? Hogyan/hol lehet jelentkezni? Minden fontos infó megtalálható a cikkben!


Gyorshírek Shotról
Nagyon sokan várjátok a híreket a tegnap fejbelőtt kutyusról. Most tényleg csak rövid gyorshíreket hozunk.


MagNet Bankos vagy?
ELKEZDŐDÖTT a MagNet Bank Közösségi Adományozási Progamjának felajánlási időszaka! Rendelkezz Te is a Rád eső 2019-es banki nyereségrészről, és támogass egy társadalmat, környezetet jobbító ügyet! A Noé Állatotthon Alapítvány ismét a Menhelysegítő_projektjével vesz részt az adományozási programban.


Drukkot kérünk Püpökfalatnak!
Ő az a kölyök, aki súlyos végbélelőeséssel került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, ahol az előesett végbelét visszahelyezték és rögzítették.
De valami nincs rendben.


Textina, megint egy elhanyagolt kutya
Ez a szépséges öreglány Textina, nagyjából ezer meg egy éves, de minimum 14+. Egy elhagyott repülőtér romjai és odahordott szemétkupacia között élt az elmúlt hónapokban.


Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT!
Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!


 
Legújabb állataink
Shot
Shot
Segítségkérés érkezett a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól. 2 nap alatt Shot...

Kelengye
Kelengye
Kelengyét borzasztó állapotban a semmibe kikötve találták, még szinte...


Kegyeleti állathamvasztás


Sajtószoba
Adjuk össze!