Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

Állatotthonunk képekben

 

 
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék
 

 
  Ne feledd, a csodákat együtt csináljuk!
Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2024.05.21.!


Sisaknak nagyon kell a drukk!
Sisakra egy elhagyott ingatlanon találtak rá, sufniba zárva. Valaki ezzel lassú, fájdalmas kínhalálra ítélte. Reméljük ennek a szörnyetegnek a terve nem fog beválni és sikerül megmenteni Őt. A feje a felödémásodva a nyakába vágó zsinór miatt. És annyira sovány, hogy zörögnek a csontjai. A sebét már beköpték a legyek.


Nessie - Akit többször is cserben hagytak! 😢
Nessie, bár még csak 4 éves de már megjárta a poklot!😢


Segítsünk együtt, mert minden forint életet menthet!
Elindult Magyarország legállatibb mobilszolgáltatója, a Pettel!Mobil előfizetésed havidíjából plusz költségek nélkül, automatikusan támogathatod a NOÉ Állatotthon Alapítványt, minden hónapban!


Kölyökidő program a NOÉ Állatotthonban! KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT!
Megújult a NOÉ Állatotthon közösségi szolgálati munka programja! Ha imádod a kutyákat, cicákat, az állatokat, akkor itt a helyed nálunk! Ráadásul, most 2024.03.29 és 05. 19 között 15 óra önkéntes munkával 2 AZAHRIAH koncertjegyet is nyerhetsz!


NOÉ találkozó és örökbefogadó nap - 2024
NOÉ-s találkozó és örökbefogadó nap, idén is :) 2024. május 11. szombat 10 - 15 óráig


Sütők egy NOÉs csoda
Megismeritek ezt az apró kislegényt? Ő bizony Sütőtök, aki néhány hónapja, öntudatlanul, görcsölve került a NOÉ Állatotthon Alapítvány gondozásába. Valaki brutálisan fejbe vágta, majd az öntudatlan, félhalott, alig 5kg-os kiskutyát kidobta az árokba Vecsésen.


Angelin megtalálta az angyalát
Angelin afüzesabonyi állatvédőktől került hozzánk, félénk, megszeppent tiniként. Egész pontosan 3! évet élt a NOÉban egy kennelben. 😪💔 Velünk nőtt fel és a bezártság, a fajtája igényeihez képest kevés mozgástér ellenére megmaradt kedves, jófej, kiegyensúlyozott kutyusnak. 💜 Komoly lábműtétje után kerestünk számára angyalokat, de álmunkban sem gondoltuk, hogy egy saját angyalt, azaz gazdit is találunk neki :)


Segítségeteket kérjük!
Mosószert és öblítőt szeretnénk kérni. Mondhatnánk, hogy a tavaszi nagymosáshoz, de az az igazság, hogy nálunk minden nap nagymosás van. Mosógépünk minden nap csúcsra van járatva, hogy a kutyusaink és cicusaink a gyengélkefő és kórház részlegeken mindig tiszta és pihe-piha ágyban alhassanak


Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT!
Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!


 
Legújabb állataink
Cserkész mama
Cserkész mama
Cserkész mama és 6 kölyke, Nagycserkeszről a cigányputriból érkezett, akiknek...

Fluffy
Fluffy
Nagyút határában, a temető mellett kidobtak 6 kistestű kutyát. A...


Kegyeleti állathamvasztás


Sajtószoba
Adjuk össze!