Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Letöltések
(W)ebnapló
Állati történetek
Állati hírek
Gazdiktól
Állati sztárok
Rólunk írták
Oktatás
Sokkoló
Menhelysegítő Program
Képtár
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

Állatotthonunk képekben

 

 
KeverékKutya Webshop
NOÉ jótékonysági árverés
 

 
  A segítség határtalan

Néhány hónapja kaptunk egy emailt Németországból, hogy van-e mód arra, hogy külföldről is fogadunk-e önkénteseket. Mivel mi minden segítségnek nagyon örülünk, természetesen igent mondtunk és így júniusban Mireille eljött Budapestre és egy héten keresztül minden nap kijött hozzánk a NOÉ Állatotthonba, hogy segítsen nekünk a védenceink gondozásában.
Az egy hét nagyon gyorsan eltelt és Mireille már újra otthon van, de kérésünkre küldött egy kis összefoglalót a nálunk töltött egy hetéről.


Vacaknak (Hejó Hajó) már van családja

Kétségbeesett segítségkérést találtunk Húsvét szombat este a facebookon. Kis testű torzonborz kutyust dobtak ki néhány hete Hejőpapin egy autóból. Egy helybéli idős néni etette, de a kicsi eltűnt egyik pillanatról a másikra. Mindenki azt hitte, hogy meghalt ... nem nem erről volt szó, mert néhány nap múlva a helyi temetőben újra felbukkant 2 apró újszülött babácskájáva. Azóta az egyik baba már gazdis lett, Hejó Hajótól kaptunk friss híreket.


Fido gazdis hírek

Fidot idén júniusban Kemenesszentmárton és Celldömölk között találták a főúton jó érzésű állatbarátok és vitték be szergényi menhelyünkre.Miután felkerült Budapestre szinte azonnal beleszeretet egy kedves család. Ma már híreket is kaptunk.


Három lábon is lehet teljes élet!

Csonka Csicsóka a három lábú mama és 8 kölyke 2016. augusztusban érkezett a NOÉ Állatotthonba a szolnoki állatvédők segítségkérését követően. A kis család már gazdis és szerencsére mamájukra is rátalált egy szerető család. Ma már Myraként éli boldog gazdis életét.


Közösségi szolgálat a NOÉn!
Állatotthonunk is csatlakozott a közösségi szolgálatot teljesítő szervezetekhez, így mire észbe kaptunk már közel 45 lelkes kis diák segédkezett védőszárnyaink alatt :) Mi ez a közösségi munka? Mit érdemes tudni róla? Hogyan/hol lehet jelentkezni? Minden fontos infó megtalálható a cikkben!


Továbbra is vízhiány a Szergényi menhelyen. Segítsetek!!!

Mint már írtunk róla a szergényi menhelyünk bajban van. A múlt héten egyik pillanatról a másikra a kutyáink ivővizét biztosító kút vízszintje kritikus szintre apadt, a szivattyúnk üresen dolgozott.
A baj megnyugtató elhárítására azonnal intézkedtünk..


Sole gyors kórházi bejelentkezése

Nézzétek néhány nap alatt mennyit gyógyult a lába! Jó persze tudom most sem szép és bocsánatot is kérek a képért. De olyan sokan érdeklődtök iránta, hogy talán megbocsátható, ha megmutatjuk. Szóval Sole lába, hála a kezelésnek szépen gyógyul.


FRISS HIREK Wonder apókáról!

Június elején érkezett hozzánk Wonder tacsiapó, aki a pápai gyepmesteri telepről került a gondozásunkba vérző, végbélnyiláson található tályoggal vagy daganattal.
A kezelése azonnal elkezdődött, ideje hát, hogy beszámoljunk a vele történtekről.


Stefi körül mindig zajlik az élet

A Vegyes család Lucindája, aki a családi keresztségben a Stefi nevet kapta, immár egy éve gazdis és a képek láttán igen szépen felcseperedett.


Vészhelyzet a menhelyen


Hétfőn este jelezték a lányok, hogy valami baj történt a szivattyúval, nem működik, nem hozza felszínre a kút vizét.


 
Legújabb állataink
Polly
Polly
Polly egy 2009.augusztusi születésű nagytestű keverék szuka akit családi okok...

Csubi
Csubi
Csubi egy 2015. születésű fiatal nagytestű keverék kan aki családi...


Kegyeleti állathamvasztás


Sajtószoba

OTP on-line támogatás