Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

Állatotthonunk képekben

 

 
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék
 

 
  Nyírbogát újra- szaporító telep 2.0
Kemény napokon vagyunk túl. Hacsak a tegnapi nap folyamán történteket szeretnénk említeni, azt mondanánk örülünk, hogy sikerült. De pontosan tudjuk, hogy még csak most kezdődik újra..


Csodás hírek Ciabattaról
Ő az az aprócska kölyök kutya, akire Cibakházán rátolatott a kenyeres autó, majd órákig nézték a súlyosan sérült, sokkos, fájdalmakkal küszködő babát, míg végre valaki segítséget kért neki. Juhász Tamás doktor úr a Juhász Kisállatrendelőben megoperálta és nézzétek, 4 lábon áll, sőt megy, sőőőőt ugrálna, futna szaladna.


Elmosta a vihar a karanténunkat
Elmosta a vasárnapi vihar a Noé Állatotthon Alapítvány 17. kerületi karantén részlegét. Nehéz szavak találni, iszonyú volt a vasárnapi nap, de még messze nem vagyunk túl rajta, miközben rettegünk hogy mikor ismétlődik meg.


Nyári állatvédelmi napok gyerekeknek!
Júliusban két speciális napon várjuk az állatszerető általános iskolás gyerekeket a NOÉ Állatotthonban, ahol izgalmas programjaink során lehetőségük van arra, hogy közel kerüljenek a menhelyen élő állatokhoz.


Közösségi szolgálat a NOÉn!
Állatotthonunk is csatlakozott a közösségi szolgálatot teljesítő szervezetekhez, így mire észbe kaptunk már közel 45 lelkes kis diák segédkezett védőszárnyaink alatt :) Mi ez a közösségi munka? Mit érdemes tudni róla? Hogyan/hol lehet jelentkezni? Minden fontos infó megtalálható a cikkben!


Újra nyitva vagyunk!
Végre, végre, végre. Ugyan még néhány óvintézkedés érvényben marad, de szombattól újra megnyitja kapuit a Noé Állatotthon Alapítvány a látogatók előtt!
Vagyis hétfőtől szombatig 10:00 és 15:00 óra között, vasárnap 10:00 és 14:00 óra között várjuk az állatbarátokat!


Anika első műtétje
Anika túl van az első óriás műtéten! Az édes kis öregecske csöppségről eltávolították a legsürgősebb, óriás kifekélyesedett emlődaganatot és az azonos oldalon lévő szintén hatalmas többit.


Homeless hírek!
A tacskó úr múlt pénteken sürgősséggel átesett a gerincműtéten az MR vizsgálat eredménye alapján. CsodaBoda doki rendbe hozta a látható porckorongsérvet. De sajnos ő is látta a gerincvelő problémát az érintett, elég hosszú szakaszon.


Kaspó Kuffer villám hírek
Kaspó Kuffer volt védencünknek úgy látszik a második nekifutásos gazdisodás végre sikeres lett. 3 hónapja nem is őt szerették volna örökbe fogadni, de hát ilyen szépségnek nem tudtak nemet mondani.


Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT!
Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!


 
Legújabb állataink
Anika
Anika
Ez az édes öreglány tőlünk az Anika nevet kapta. Igen...

Homeless
Homeless
2020.06.17-én a 17. Kerület Pesti út 172. előtt találták ezt...


Kegyeleti állathamvasztás


Sajtószoba
Adjuk össze!