Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

A virtuális örökbefogadás nagyszerű módja annak, hogy akkor is támogathasson egy kiválasztott cicát, ha nem tudja őt ténylegesen örökbe fogadni. A virtuálisan örökbe fogadott cica mellett látható lesz támogatójának neve (vagy beceneve) végig az alatt az időszak alatt, amíg támogatja az adott cica tartását. Természetesen cégnevet is meg lehet adni támogatónak, így egy-egy népszerűbb, látogatottabb cica adatlapja akár reklámhordozóként is használható.


Minden cicánál látható annak becsült napi tartási költsége. Az összeg megállapításánál figyelembe vettük a cica testméretét, valamint speciális igényeit. Így pl. egy kölyökcica, akinek teljes oltási programon kell még átesnie többe kerül, mint egy oltott, felnőtt cica, ahogy egy beteg, kezelésre, műtétre szoruló cica tartási költsége szintén magasabb, mint egy egészséges cicáé.


A minimális örökbe fogadási időszak 2 nap; amennyiben kevesebbet állít be, azt a rendszer automatikusan 2 napra növeli.

Miután megadta adatait, a "tovább" gombra kattintva egy szerződést láthat, mely a virtuális örökbefogadás részleteit tartalmazza. Amennyiben ezt elfogadja, örökbefogadási szándéka véglegesítésre kerül és alapítványunk értesítést kap az örökbe fogadásról.


Ettől az időponttól kezdve Önnek 48 óra áll rendelkezésére, hogy a kiválasztott napi tartási díjat a Macskamentő csoport számlaszámára átutalja a cica nevét és a virtuális örökbefogadást feltüntetve a megjegyzés rovatban (pl. Buksi virtuális örökbefogadása). Adománya beérkezésétől számított 8 munkanapon belül véglegesítjük az örökbefogadást és Ön lesz a választott cica VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÓJA a kiválasztott időtartamra, megadott neve/beceneve megjelenik a cica mellett.


Egy cicának egyidőben csak egy virtuális örökbefogadója lehet. Két egyidőben indított virtuális örökbefogadás közül az élvez elsőbbséget, melynek befizetése előbb megérkezik bankszámlaszámunkra. Ha a cica már "foglalt", azaz van virtuális örökbefogadója, akkor az Ön virtuális örökbefogadása attól az időponttól indul, amikor az előző virtuális örökbefogadás végetér.

Amennyiben a cicát a Virtuális örökbefogadás közben örökbe fogadják, vagy elpusztul, a fennmaradó támogatási összeget az állatotthon egyéb állatorvosi költségeinek fedezésére fordítjuk, azaz más cicák állatorvosi ellátását fedezzük belőle.


Köszönjük, hogy támogatja kis védenceinket!

Vissza a kiválasztott cica támogatásához ⇒