Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 | Következő

A hét cicája: Avalon
2014.12.23.
...akármilyen furcsa is bevallom, olyan gazdit szeretnék, akinél a családban van kicsi kétlábú-esetleg több kicsi kétlábú. Nem értem pontosan az emberek honnan szerzik ezeket a kis totyogó csipogó gyereknek nevezett valamiket, de én nagyon bírom őket.

A hét cicái: A Krampuszok II.
2014.12.12.
Nos, a Noé Macskamentés minden ünnepre tud alkalomhoz illő tartalommal szolgálni (Húsvéti hosszúfülű nyúlmacskákat azért még keresgélni kell, de megoldjuk!). Ezúttal folytatni szeretnénk a múlt heti kiskrampusz áradatot és egy sereg szerecsen királyfit hoztunk nektek.

A hét cicái: A Krampuszok I.
2014.12.06.
...így, hogy minden Mikulás bátya körül forog, bizony könnyen elfelejtkezünk a háttérben megfeszítetten dolgozó kisegítő személyzetről. Pedig kérem, ők is nélkülözhetetlen részei az ünnepnek, ideje, hogy megkapják végre az őket megillető figyelmet!

A hét cicája: Ózon
2014.11.28.
Engedd meg, hogy bemutatkozzam: a nevem Ózon, nyolc hónapos, fekete-fehér bundájú, különleges mintázatú, csodaszép ámbra tekintetű, cicalány vagyok és a nevemhez híven úgy kellesz nekem, mint egy falat alutasakos….akarom mondani….levegő!

A hét cicája: Mmmmmmmmercike
2014.11.20.
...szóval jó lenne ha valaki örökbe fogadna, mert bár imádom idegi anyut(is) meg mindenki mást is, de jobb volna nekem egy saját anyu...vagy apu...vagy anyuapu...meg radiátor ami mellett elterülhetek és melegíti a pocakom...



A hét cicája: Karibi és Bermuda
2014.11.12.
Trallala, trallala, pritty, pretty prütty… már megint mi vagyunk azok. Illetve még mindig. Mert gazdi egy fia szál se akadt. Mondhatnánk úgy is, hogy gazdiból kevesebb van, mint Micimackónál a teli csupor mézből. Azt meg hát tudjuk ugyebár…

A hét cicája: Feketepont
2014.11.03.
Azok kedvéért ( már ha egyáltalán vannak ilyenek ) akik nem ismerik a történetemet elmondanám hogy engem három testvéremmel egy dobozban a Noé kapujában felejtettek. Innen kerültünk ideiglenes anyukánkhoz. Mivel mind a három tesóm gazdisodott már csak egyedül én képviselem a szurtosokat.

A hét cicája: Csepke-Gazdis!
2014.09.23.
Néhány nappal az egyik augusztusi macskávézó előtt még remekül mulattam életem kétlábú párján aki csoki helyett a benzinkútról egy macskával állított haza, még nem sejtettem, záros határidőn belül hasonlóan fogok járni magam is.
Az úgy volt hogy a lányok megkértek, vegyem át a kávézóra rendelt jeget a kapuban, várakozás közben éppen az egyik szolgálatban lévő önkéntes lánnyal beszélgettem, amikor a szájából elhangzott a bűvös mondat- Te, mintha nyávogna itt valami….

A hét cicái: a szurtosok
2014.09.23.
Bár még bőven nincsenek gazdikereső sorban, azért szeretném bemutatni a Noé Állathon jelenleg legfiatalabb bölcsis csoportját. A négy három hetes körüli koromfekete kiscicát valaki teljesen véletlenül a kapuban felejtette egy kartondobozban.

A hét cicája: Lali, Lila és Ella
2014.09.23.
Juhuhuhúúú hinnye de be voltunk sz@rva!!! Halvány lila fin…galmunk se volt róla, hogy hova kerültünk. Mindenesetre megszeppenve pislogtunk kifelé a dobozból, amikor megtaláltak minket és próbáltuk a létező legártatlanabb pofát vágni.


A hét cicája: Yang
2014.09.20.
Na, akkor, aki még egyszer ki meri ejteni a száján azt, hogy minden fekete macska egyforma, az nézzen mélyen a szemembe, de pislogás nélkül ám!

A hét cicája: Kacér
2014.09.04.
Hölgyeim, tegyék a kezüket a szívükre és vallják be: ugye, hogy isteni dolog
kacérkodni?! Az ifjakat feltüzeli, a szebb korúakat pedig fiatalon tartja. Igazi női kiváltság ez, amiről le nem mondanánk semmi pénzért!

A hét cicája: Grafit-Gazdis!
2014.08.13.
Először is szeretném leszögezni, én csak egy kis csokit szerettem volna. Hogy a benzinkúton macska is jár hozzá arról nem volt szó.

A hét cicája: Diego, Nola és Gréti
2014.08.07.
Még így az elején szeretnénk tisztába tenni a dolgot: nem vagyunk sem a "három testőr", sem a "három kismalac".
Igaz, hogy mi egy csomagban érkeztünk, de együtt és külön-külön is egyediek vagyunk!

Hét cicája: Kifli-Gazdis!
2014.08.04.
Jó-jó, értem én, hogy mostanában itt ez a sok divatos szénhidrátcsökkentett diéta, de azért igazán semmit nem jó túlzásba vinni! Emlékszel szegény Gombóc Artúrra, ő is lemondott már mindenről, de mindenről az égvilágon (kivéve persze a csokoládét, mert valamit azért enni kell), aztán mégis pórul járt.
És valld csak be őszintén, kezet a szívre, ki ne csábulna el szívesen egy vasárnap reggeli friss, ropogós vajaskiflire a tejeskávé mellé?!

A hét cicája: Rea-Gazdis!
2014.07.16.
Mostan hagyjuk már ezt a “pánikcica” dolgot! Egyszer rád ragad valami hüjjeség, aztán macska legyen a talpán, aki kivakarja a nevedet rossz reklámból!


A hét cicája: Bermuda és Karibi
2014.07.03.
Helló. Mi ilyen nagyon divatos kandúrok vagyunk, tudjátok, olyan különleges, menő bicolor (közbevetés az ideiglenes gazditól: fekete-fehérek).

A hét cicája : Ciceró-Gazdis!
2014.07.01.
Nevem Marcus Tullius Cicero és barátság ide vagy oda, ragaszkodnék is hozzá, hogy a teljes nevemen szólítsatok.

A hét cicája: Syd
2014.06.15.
Szevasztok cimbik, mit csináltok? Akármit is, én is, én is, én is!!! Azonnal vegyetek be engem is!

A hét cicája: Zorka-Gazdis!
2014.06.05.
Ne piszkáljááál!!! Most mondom, hogy most ne piszkáljál! Most ne! Majd lehet, hogy öt perc múlva igen, de most ne! Különben is, vacsi van?


Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 | Következő