Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő

A hét cicája: Boci(ka)
2015.03.13.
Annyira sokszor kértem már, hogy ne tehenezz le! Nem, nem vigasztal, hogy a boci egy kedves becézés, attól az még szarvasmarha!
Nem hiszem el, hogy nem érted meg, mennyire háklis minden nő az alakjára tett
megjegyzésekre!

A hét cicája: Heidi
2015.03.05.
Üdv a macskaszerető humanoidoknak! Nevem Heidi, nem, nem a német súlylökőbajnok, hanem a topmodell után. Már ha ez nem volna egyértelmű a bájos fotóim alapján…!

A hét cicája: Tüsi
2015.02.27.
Karácsony előtt mutattuk be nektek Tüskeböki Vakegeret, a bűbájosan vadóc pici macskát. Azóta sok változás történt. Egyrészt Tüsi már nem igazán tüskés, amikor éppen ráér, akkor egyre szívesebben fogadja a simogatást. Már egyértelműen vágyik az érintésre – bár ezzel talán még ö maga sincs teljesen tisztában. Mindenesetre ajánlatos eltalálni a leányzó szíve vágyát becézgetés ügyben, különben még mindig könnyen kioszt egy-két taslit. Mindemellett pedig egy végtelenül játékos kölyök. Még mindig vakegér, de ez
továbbra sem akadályozza semmi csintalanságban – sőt!

A hét cicája: Bonnie
2015.02.18.
A falu vénjei (egész pontosan vénasszonyai) úgy döntöttek, hogy ezen a héten Bonnie lesz a választottunk, ezt a csinos kis menyecskét próbáljuk kiházasítani. Üldögéltünk körben, morzsolgattuk a kukoricát, dalolgattuk a „Jaj, cica, eszem azt a csöpp kis szád”
kezdetű tematikus nótát és azon pletykálkodtunk, hogy milyen jó parti is ez a Bonnie fruska.

A hét cicája: Tapsi
2015.02.06.
Egyre tanácstalanabb vagyok... Összegezzük, már csak a rendszertani besorolás végett is. Adott egy cuclizós – dörmögős mamakedvence, vitorlafülekkel, frizbi szemekkel. Nehéz ügy. A macskát én részemről már az elején kizártam, lássuk, mi lehet még.

A hét cicája: Batyu
2015.01.26.
Emlékeztek még Batyura? Ő volt az a kiskandúr, akit egy táskába zárva lazán kihajítottak a menhelyhez vezető úton. Boldoguljon, ahogy tud. Oldja meg. Mondjuk rágja ki magát… Batyu szerencséjére, mi nem kötöttünk útilaput a talpára, még csak hamuba sült pogácsát és vándorbotot sem adtunk neki, hanem gondozásunkba vettük.


A hét cicája: Bikfic
2015.01.19.
No kérem, „A hét cicája” rovatunkban most, rendhagyó módon nyelvészeti gyorstalpaló kurzus következik, csak a legfontosabb ismeretanyagra korlátozva. Reméljük, hogy áttekintő jellegű tananyagunk elsajátítása, hosszú távú segítséget nyújt a mindennapi macskászati besorolás gyakorlatában. Figyelem: Ellapozni, átszunyókálni szigorúan TILOS!

A hét cicái: A cicapárok, avagy párosan szép az élet
2015.01.09.
No, kérem szépen, aki macska örökbefogadáson töri a fejét, rögtön gondolkozzon kettőben, akinek van már egy cicája, adja be a derekát egy másodikra is, de izibe. Egy cica öröm a háznál, két cica sokszoros felfordulás, tornádó, égszakadás, földindulás… akarom mondani sokszoros öröm a háznál!!!

A hét cicája: Avalon
2014.12.23.
...akármilyen furcsa is bevallom, olyan gazdit szeretnék, akinél a családban van kicsi kétlábú-esetleg több kicsi kétlábú. Nem értem pontosan az emberek honnan szerzik ezeket a kis totyogó csipogó gyereknek nevezett valamiket, de én nagyon bírom őket.

A hét cicái: A Krampuszok II.
2014.12.12.
Nos, a Noé Macskamentés minden ünnepre tud alkalomhoz illő tartalommal szolgálni (Húsvéti hosszúfülű nyúlmacskákat azért még keresgélni kell, de megoldjuk!). Ezúttal folytatni szeretnénk a múlt heti kiskrampusz áradatot és egy sereg szerecsen királyfit hoztunk nektek.

A hét cicái: A Krampuszok I.
2014.12.06.
...így, hogy minden Mikulás bátya körül forog, bizony könnyen elfelejtkezünk a háttérben megfeszítetten dolgozó kisegítő személyzetről. Pedig kérem, ők is nélkülözhetetlen részei az ünnepnek, ideje, hogy megkapják végre az őket megillető figyelmet!

A hét cicája: Ózon
2014.11.28.
Engedd meg, hogy bemutatkozzam: a nevem Ózon, nyolc hónapos, fekete-fehér bundájú, különleges mintázatú, csodaszép ámbra tekintetű, cicalány vagyok és a nevemhez híven úgy kellesz nekem, mint egy falat alutasakos….akarom mondani….levegő!

A hét cicája: Mmmmmmmmercike
2014.11.20.
...szóval jó lenne ha valaki örökbe fogadna, mert bár imádom idegi anyut(is) meg mindenki mást is, de jobb volna nekem egy saját anyu...vagy apu...vagy anyuapu...meg radiátor ami mellett elterülhetek és melegíti a pocakom...A hét cicája: Karibi és Bermuda
2014.11.12.
Trallala, trallala, pritty, pretty prütty… már megint mi vagyunk azok. Illetve még mindig. Mert gazdi egy fia szál se akadt. Mondhatnánk úgy is, hogy gazdiból kevesebb van, mint Micimackónál a teli csupor mézből. Azt meg hát tudjuk ugyebár…

A hét cicája: Feketepont
2014.11.03.
Azok kedvéért ( már ha egyáltalán vannak ilyenek ) akik nem ismerik a történetemet elmondanám hogy engem három testvéremmel egy dobozban a Noé kapujában felejtettek. Innen kerültünk ideiglenes anyukánkhoz. Mivel mind a három tesóm gazdisodott már csak egyedül én képviselem a szurtosokat.

A hét cicája: Csepke-Gazdis!
2014.09.23.
Néhány nappal az egyik augusztusi macskávézó előtt még remekül mulattam életem kétlábú párján aki csoki helyett a benzinkútról egy macskával állított haza, még nem sejtettem, záros határidőn belül hasonlóan fogok járni magam is.
Az úgy volt hogy a lányok megkértek, vegyem át a kávézóra rendelt jeget a kapuban, várakozás közben éppen az egyik szolgálatban lévő önkéntes lánnyal beszélgettem, amikor a szájából elhangzott a bűvös mondat- Te, mintha nyávogna itt valami….

A hét cicái: a szurtosok
2014.09.23.
Bár még bőven nincsenek gazdikereső sorban, azért szeretném bemutatni a Noé Állathon jelenleg legfiatalabb bölcsis csoportját. A négy három hetes körüli koromfekete kiscicát valaki teljesen véletlenül a kapuban felejtette egy kartondobozban.

A hét cicája: Lali, Lila és Ella
2014.09.23.
Juhuhuhúúú hinnye de be voltunk sz@rva!!! Halvány lila fin…galmunk se volt róla, hogy hova kerültünk. Mindenesetre megszeppenve pislogtunk kifelé a dobozból, amikor megtaláltak minket és próbáltuk a létező legártatlanabb pofát vágni.


A hét cicája: Yang
2014.09.20.
Na, akkor, aki még egyszer ki meri ejteni a száján azt, hogy minden fekete macska egyforma, az nézzen mélyen a szemembe, de pislogás nélkül ám!

A hét cicája: Kacér
2014.09.04.
Hölgyeim, tegyék a kezüket a szívükre és vallják be: ugye, hogy isteni dolog
kacérkodni?! Az ifjakat feltüzeli, a szebb korúakat pedig fiatalon tartja. Igazi női kiváltság ez, amiről le nem mondanánk semmi pénzért!


Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő