Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő

Bemutatjuk a Cukor tesókat!
2019.06.23.

Három egészen elképesztő, és rettenetesen édes pici figura került gondozásunkba. Ők a Cukor tesók: KockaCukor, a tiszta lábú, KristályCukor, a gyönyörű hercegnő, és MályvaCukor, aki denevér. Alig várják, hogy rájuk találjon a szerető Gazdi!

Mi vagyunk a Rumini tesók!
2019.05.14.

Olvassátok Rumini Ivola bemutatkozó levelét - Ő és két hasonlóan cuki tesója, akiket szopis koruktól emberi pótmama nevel, végre eladó sorba kerültek, és alig várják az Álomgazdik jelentkezését!

Megérkezett Áfonyácska....
2019.03.26.

...aki 2019 első kézzel nevelős kiscicája. Mamája magára hagyta, miután a kiscsaládot kipenderítették a búvóhelyüknek kinézett garázsból.
Áfonyácskát néhány napos késéssel követték a Rumini tesók. A kóbor mamacicát állatbarátok, miután azt hitték, hogy elvetélt, ivartalaníttatták. Sajnos csak később akadtak rá a kertbe pottyantott szeretetcsomagra. :( Így a három picinek szintén emberi pótmamát kell kapnia.
Itt a tavasz, így beindult a kiscica-áradat... Az Ő ellátásuk amellett, hogy egyik legszebb és legélménytelibb feladatunk, sajnos különösen nagy anyagi, és főleg emberi erőforrás igényt jelent számunkra. Arra kérünk Titeket, gondoljatok ránk idén is az adó 1% felajánlásnál! Emellett tápszer adományra, és újabb segítő kezekre is hatalmas szükségünk van... Hálásan köszönjük! 🙏


Jegyzőkönyv zárt tárgyalásról
2019.03.03.

Lezajlott Dr. Kalmár Totyizár (alias Totyi, 1 év körüli fekete kandúr a sütni való fajtából, 2019 márciusában Hónap Rossz Cicája díj büszke birtokosa) bírósági tárgyalása!
A kiszivárgott jegyzőkönyv részleteit olvashatjátok cikkünkben, egyúttal felügyelő tisztet keresünk frissen szabadult fegyencünknek. A megbízás életre szól! :)

Black Friday 2018! - Raktáros Mazsola és barátai üzenete
2018.11.22.

Jó napot, meg kellemes ünnepeket, szóval ilyesmik, illetve nem is, mert most szóltak, hogy az később jön, mi meg már addigra gazdisok szeretnénk lenni, úgyhogy akkor csak helló!
Van ez a Black Friday, a Fekete Péntek, és arra gondoltunk, hogy mivel mi mindannyian feketék vagyunk, soha jobb alkalom nem lesz, mint a mai, hogy valaki nyakába dumáljuk magunkat - ilyenkor mindenféle remek dolgokhoz lehet hozzájutni, igazán jutányos áron, pl. hozzánk!
Tehát mi mindannyian gazdit szeretnénk, mégpedig villámgyorsan, mert a karácsonyt családban szeretnénk tölteni, karácsonyfákon ugrándozva, hókiflit majszolgatva, Reszkessetek betörők alatt gazdi ölében dorombolva.

A hét cicája - Cirok, aki sosem adja fel! <3
2018.11.07.

Cirok cica idült belsőfül-gyulladással került gondozásunkba, ami súlyos idegrendszeri tüneteket produkált, és sajnos produkál továbbra is nála. Túl van már egy komoly műtéten, most türelmes és odaadó gondozójával a rendellenes fejtartást és valószínűleg a körözést okozó erős gyulladás megszüntetésén dolgozunk. A javulás már most is, apró lépésenként, napról-napra látszik.
Cirok hatalmas küzdő. Jobban akar lenni, apró lépésenként, napról-napra. Szerintünk most is tökéletes, gyönyörű, fantasztikus, egyedi. És természetesen őkelme is meg van győződve önnön csodálatosságáról. De tudjuk, érezzük, akarjuk, hogy lesz ez még ennél is sokkal jobb, még tökéletesebb.

Segítség, beragadtunk! :(
2018.10.09.

Nagyon boldogok vagyunk, hiszen 2018-as évjáratú cicácskáink közül már sokan, sőt, rengetegen szuper gazdikhoz költözhettek. De sajnos most is, mint minden évben, vannak „beragadtak”, akik még nem találtak álomotthonra, pedig nagyon várják az Igazit, akinek az életébe rengeteg szeretetet és vidámságot varázsolnának egy pillanat alatt!

Ismerjétek meg a Mese családot! :)
2018.08.10.

Tündéri indián törzs költözött menhelyünkre, a törzs minden tagja szerető gazdira vágyik. - Ismerjétek meg a Mese családot, vagyis Winnetou-t, Sólyomszemet, Sakálkát, Pocahontast és Puha Fület!

Interjú a Húsvéti testvérekkel
2018.07.19.


Tegnap végre sikerült interjút készítenünk a Húsvéti testvérekkel, Bíborkával és Brúnóval, akik a 2018-as Cat Gymnastic World Championship-en vegyes párosban 1. helyezést értek el.
Az elképesztő teljesítmények titkai mellett az is szóba került, hogy a két kis bajnok nagyon szeretné már maga mögött hagyni a fiatalkori kalandozásokat - szuper nevelőcsalád ide vagy oda, most már Tényleg a végleges Gazdira vágynak (aki megérti, hogy a gimnasztika számukra életstílus és nem akarja őket korlátozni tehetségükben).


Ha péntek 13. - Akkor fogadj örökbe egy feketét! :)
2018.07.13.

A cím magáért beszél :) - A neves napra való tekintettel készítettünk egy kis összállítást kisebb-nagyobb feketéinkből. Ha hozzánk hasonlóan te is tutira be akarod biztosítani magad a pech ellen, akkor hajrá, fogadj örökbe egyet (kettőt) fekete párducaink közül!

Bemutatjuk a Hollywood Családot!
2018.06.26.

Hollywoodi (óvodás)csoport szállta meg állatotthonunkat, akik izgalmas nyári sikerfilmmel is készültek. A tartalomról röviden: "A társadalom perifériájára szorult öt kis szurtos utcagyerek, bandába tömörülve próbál boldogulni a mindennapok városi dzsungelében. Eszeveszett kalandokba, hol veszélyes, hol roppant mulatságos helyzetekbe keverednek, amikor dacolva az utcai bandák hagyományaival, modernkori Robin Hood-ként szállnak szembe a bűn útvesztőivel."
Várjuk a kedves Érdeklődők jelentkezését, mielőtt elfogynak a jegyek!

A hét cicája - Frank Sinatra
2018.04.09.

Ezúttal egy hihetetlenül jóképű, hihetetlenül elegáns urat szeretnénk bemutatni Nektek. Frank Sinatra – ez a név már önmagában is sokat sejtet, a mi Frank macsekunk pedig bájossága, kecsessége révén igazán kiérdemelte.

A hét cicája - Szilvike
2018.03.03.

Ismerkedjetek meg Szilvikével, az igazi Gimb-Gömb macskával. Nem azt mondjuk, hogy lustácska (távol álljon tőlünk!), azt végképp nem, hogy szereti a pocakját (hogy is mernénk ilyet állítani???), de valahogy ezek a sorok jutottak eszünkbe róla: „És ül és ül és folyton ül, És ettől persze gimb-gömb lett.” Más szóval: imádnivaló.

A hét cicája: Stefánia Enikő
2018.02.07.

Az utcáról bekerült macskáknál nem meglepő ha alultápláltak, kisebb-nagyobb egészségügyi problémákkal küzdenek. Ez a dolog fizikai része, amin természetesen azonnal igyekszünk javítani. De ott van még a dolog lelki része. Ezek a cicák jó eséllyel soha nem tapasztalták meg az emberi kontaktust, gondoskodást, szeretetet. Ha volt is kapcsolatuk egyáltalán emberrel, az csak félelmetes és rossz élmény volt.
Sajnos a kis Enikő is lassan halad, lassan enged be szívébe-lelkébe, bizalmába minket.


Ufómegszállás a Noé macskamentésnél
2017.09.14.

Nekem nincsenek kétségeim. Ufók márpedig léteznek, és kész. Ez tény, kár is vele vitába szállni. Oké-oké, elismerem, magát az űrhajót még nem láttam… De ha nem lennének ufók, akkor mégis hogy kerülnének közénk ezek az egyértelműen földönkívüli életformaként azonosítható kis lényecskék???

Ilyen volt, ilyen lett: Rose
2017.04.13.

Rose, kis életének alig néhány hónapja alatt rengeteg szenvedésen ment már keresztül. Egy súlyos sérülés, ki tudja mi történhetett pontosan. Borzasztó fájdalom, ki tudja mióta már. Leszakadt láb, fertőzés, gyulladás. Szenvedés, fájdalom, szenvedés, fájdalom…

Gazdit keres Nyüzsi
2017.03.24.

Nyüzsi boldogságot és szeretetet hozna bármely gazdi életébe. Mégis hátránnyal indul, mint a hozzá hasonló fekete állatok szinte mindegyike. Szomorú és érthetetlen dolog ez, hiszen ő ugyanúgy rengeteg kedvességet és szeretetet ad, ugyanúgy rengeteg törődést és szeretetet igényel, mint tarkabarka, különleges mintázatú társai.



Durcás gazdit keres!
2017.01.26.

Durci már megjelenésében is roppant egyedi, hiszen fülecskéit amputálni kellett, ami
természetesen csak tovább növelte amúgy is ellenállhatatlan szexepiljét. De a csábos
külcsín mellett a belbecs is nagyon ott van, ugyanis Durci egy kimeríthetetlen
hízelkedési tálentummal és kielégíthetetlen szeretetigénnyel megáldott uraság.

A hét cicája: Kalitka
2016.09.30.

Kedveseim, ezen a héten Kalitka névre hallgató cicánkat szeretnék bemutatni és fogságból szabadítani, azaz örökbeadni egy szigorúan Álomgazdinak. Kalitka egy egészen kivételesen bűbájos cica, imád ölben lenni, ami lássuk be, macskáéknál nem mindig annyira evidens. Végtelenül kedves, dorombolós és szeretetéhes, nem mellesleg pedig egy csodaszép fekete párduc.

A hét cicája: Joghurt
2016.09.07.

Csodálatos és nehéz az anyák sorsa ezt én is megtapasztaltam már. Öt pici babám volt,
nehezen indult az életünk, amikor világra hoztam őket. Szerencsére egy kedves ember
talált meg minket, aki segített. Többet tett értünk, mint a saját gazdám. Megmentette a
kicsinyeimet is. Biztonságba és nyugalomba kerültünk és én heteken keresztül boldogan
nevelgettem a babáimat.



Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő