Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő

A hét cicája - Mamasita
2020.09.14.

Régi és kedves adósságomat szeretném törleszteni az alábbiakban egy cicával szemben, akinek szentül megfogadtam, hogy igazi otthont találok öreg napjaira. Engedjétek meg tehát hogy bemutassan Nektek a több szempontból is különleges Mamasitát <3


Bemutatkozik a Banya 😊
2020.09.03.

Becsületes nevén Tamara cica, aki csak addig banya, amíg más négylábúakról van szó. Emberekkel szemben kedves, igazi tündérkirálylány. Hosszas, kennelünkben töltött várakozás után most ideiglenes befogadóhoz került, Flóra cikkünkben megosztja a Vele töltött néhány nap tapasztalatait.

Ismerd meg az Útonállókat!
2020.08.30.

Az Útonálló család tagjai vészjósló nevük ellenére igazi jócicák! Egészen különlegesek, Őket ajánljuk bárkinek, aki ódzkodik a hiperaktív, kikapcsolhatatlan pársonytalpú-gyerekektől. Telis-tele vannak szeretettel, amit úgy sugároznak folyamatosan, mint Csernobil a röntgent. Mintacicáink várják az Álomgazdik jelentkezését - amíg a készlet tart!

Fekete macskát minden háztartásba!
2020.08.18.

Mivel mindennek, így természetesen a fekete cicáknak is van világnapja, használjuk fel ezt a jeles alkalmat arra, hogy megdöntsük végre a fekete cicákhoz kapcsolódó sok ostoba hiedelmet és helyette JUTTASSUNK MINIPÁRDUCOT MINDEN HÁZTARTÁSBA!

Ismerd meg a Motoros bandát!
2020.08.12.

Két szelíd motoros, a jóképű, vagány Harley és a belevaló csajszi, Guzzi várja nálunk Álomgazdija jelentkezését! Akár együtt, akár külön is örömmel költöznének.

A hét cicája: Zumm!
2020.08.12.

A csodaszép Zumm cica örök szerelmét, az Álomgazdit keresi (neme nem lényeges :) ) Az extracuki kiskandúr bemutatkozó levéllel is készült, ezt olvashatjátok cikkünkben.

Mentsétek meg Iszákos cicáinkat!
2020.07.23.

Sziasztok, Aperol kétségbeesett üzenetét továbbítom, kérlek juttassátok el minél több helyre, a helyzet tarthatatlan!!!!

Ismerjétek meg e nyári kiscicáinkat!
2020.07.15.

E nyáron is tömérdek pihe-puha, játékos, cukiságos kiscicánk lép eladósorba! Cikkünk mellé készítettünk róluk egy montázst Nektek, tessék válogatni közülük! :)

Hoppá! - Egy újabb sérült kiscica kéri segítségeteket...
2020.07.11.

Drukkoljatok kicsi Hoppának, még csak most kezdődött az élete, de már szörnyű dolgokon van túl: egyik pici mancsa valami sérülés miatt súlyosan roncsolódott, amputálni kellett. Habár még nincs túl a dolgok nehezén, kell neki a drukk, mi mindent megteszünk, hogy ha három lábon is, de boldog, egészséges, gazdis cica váljon belőle!

A hét cicája: Moyra
2020.05.08.

Dorka mama beszámolója legújabb védencünkről😎 :
“Kötelező kisfekete cicám #Moyra ❤️ Mint kiderült, itt Dunaharasztiban a Főút mellett kidobva találták. Civil állatmentők hívtak , így került hozzám. Ha még egyszer panaszkodni fogok, hogy egy cica túl csendes, valaki üssön agyon egy lapáttal. Egy nap aggódás után ugyanis megtalálta a hangját a kis #fostubus és azóta aztán ordít kettő helyett is. Egész szépen eszik, ma könyékig összeszart, szóval jól haladunk 🙂 Remélem marad így minden 🤞“


Egy igazán különleges cica: Nikosz
2019.11.24.

Nikosz hatalmas fazon, aki rengeteg szenvedésen ment már keresztül, de ennek ellenére szeretetet áraszt, becézgetést követel, bújik, dorombol - egy igazi kincs. Három lába van, de ez nem akadályozza semmiben: lépcsőn közlekedik, felfedez, bátran ismerkedik emberrel, cicával, kutyával... És nagyon várja, hogy Álomgazdija rátaláljon!

A hét cicája - Tüsi
2019.10.15.

Tüsinél vagányabb, talpraesettebb cicát keveset találni! Annak ellenére, hogy gyakorlatilag semmit sem lát, egyetlen pillantásával félreállítja az útból cica-társait! Ismerjétek meg cikkünkben Tüsit!

Bershka gazdikereső posztja
2019.10.02.

Van otthon FeLV-es cicád? És Pavarottid? Na ugye! Szeretnél? Van egy kihagyhatatlan 2 az 1-ben ajánlatunk!

Nanival akupunktúrás kezelésen <3
2019.09.27.

A pici Nani lassan két hónapja van gondozásunkban. Ő az a kiscica, akit két "nő" addig rugdosott az utcán, amíg szegény cica egyik mancsa lebénult idegsérülés következtében. :( Ideiglenes befogadója hősiesen, és fáradhatatlanul hurcolja Nanit az orvosi kezelésekre, hogy megmenthető legyen a lábacskája. Cikkünkben Nani ideiglenes befogadója számol be a harcról, a sikerekről (!), és Naniról, aki egy igazi Csoda!
Az orvosi kezelések hatalmas költséget rónak ránk. Köszönjük, ha támogatod e tündéri minipárduc gyógyulását!


Izzy gazdira vár!
2019.09.10.

A Fesztivál család kicsinyeire gyakorlatilag rekordszámú jelentkező érkezett - egyikük, Izzy azonban valahogy kimaradt a gazdi-osztásból... Extracuki fiúcska gazdira vár - jelentkezzetetek, amíg a készlet tart!

Büszke gazdit keres
2019.09.01.

Az öthónapos márványcirmos kandúrbandi, Büszke cica a Friss család talán legjóképűbb gyermeke - épp ezért nem értjük, miért pont Ő nem talált még gazdira! Most, hogy a tesók végleges otthonukba költöztek, a játszótársak nélkül maradt Büszke nagyon utatkozik :( - viszont így végre volt ideje összedobni egy remek kis bemutatkozó levelét, ezt olvashatjátok cikkünkben.

Cipzár bemutatkozik
2019.08.30.

Cipzár cica törött tappanccsal került be hozzánk, még májusban. Azóta mind testben, mind lélekben meggyógyult, és már ideiglenes befogadónál várja tűkön ülve a Gazdi jelentkezését.
Hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen, bemutatkozó levéllel is készült Nektek, fogadjátok szeretettel!


Viking ideiglenes vagy végleges gazdit keres!
2019.08.25.

Egyik leghányatottabb előéletű védencünk, Viking cica meggyógyult, és ideje, hogy kiköltözzön a karanténból. Sajnos a menhelyi cicakifutó nem eléggé "akadálymentesített" a praclivesztett Viking harcos számára, így szeretnénk, ha gazdisodásáig ideiglenes befogadóhoz tudna költözni, vagy esetleg végleges családot találna. Sajnos önkénteseinknél most, a kiscica szezonban teljes a teltház, minden csillárról picik lógnak, így Tőletek kell, hogy segítséget kérjünk.
Viking, ez az extracuki, minden rá fordított pillanatért hálás, dorombolós fiatalember nagyon számít Rátok!

Nani 💔
2019.08.02.

Nanit, ezt a pici kis fekete mütyűrt 2 NŐ RUGDOSTA AZ UTCÁN. A kiscica ugyan túlélte a súlyos bántalmazást, de az egyik mellső lába lebénult. Megkezdődőtt Nani orvosi kezelése, amitől most nem kevesebbet, mint Csodát várunk! Szorítsatok ennek a kis ÉLETkezdeménynek, mi nagyon szeretnénk jóvátenni azt, amit két végtelenül gonosz, kegyetlen “ember” tönkretett.😢

Viking, a nagy túlélő
2019.07.02.

Súlyosan sérült cicához kértek tőlunk segítséget. Viking egy vegyi üzemben élt, és valószínűleg az ottani kemikáliák miatt, súlyos sérüléseket szenvedet: elvesztette egyik mancsát, farka jó részét, és orrocskáját is - és ezek csak a legsúlyosabb sérülései. :( Ennek a súlyosan sérült cicának szeretnénk most új Életet, és idővel Gazdit is biztosítani - de addig még sok műtét és testi-lelki rehabilitáció vár Rá. Köszönjük, ha támogatod Viking orvosi kezelését!


Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő