Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő

Bershka gazdikereső posztja
2019.10.02.

Van otthon FeLV-es cicád? És Pavarottid? Na ugye! Szeretnél? Van egy kihagyhatatlan 2 az 1-ben ajánlatunk!

Nanival akupunktúrás kezelésen <3
2019.09.27.

A pici Nani lassan két hónapja van gondozásunkban. Ő az a kiscica, akit két "nő" addig rugdosott az utcán, amíg szegény cica egyik mancsa lebénult idegsérülés következtében. :( Ideiglenes befogadója hősiesen, és fáradhatatlanul hurcolja Nanit az orvosi kezelésekre, hogy megmenthető legyen a lábacskája. Cikkünkben Nani ideiglenes befogadója számol be a harcról, a sikerekről (!), és Naniról, aki egy igazi Csoda!
Az orvosi kezelések hatalmas költséget rónak ránk. Köszönjük, ha támogatod e tündéri minipárduc gyógyulását!


Izzy gazdira vár!
2019.09.10.

A Fesztivál család kicsinyeire gyakorlatilag rekordszámú jelentkező érkezett - egyikük, Izzy azonban valahogy kimaradt a gazdi-osztásból... Extracuki fiúcska gazdira vár - jelentkezzetetek, amíg a készlet tart!

Büszke gazdit keres
2019.09.01.

Az öthónapos márványcirmos kandúrbandi, Büszke cica a Friss család talán legjóképűbb gyermeke - épp ezért nem értjük, miért pont Ő nem talált még gazdira! Most, hogy a tesók végleges otthonukba költöztek, a játszótársak nélkül maradt Büszke nagyon utatkozik :( - viszont így végre volt ideje összedobni egy remek kis bemutatkozó levelét, ezt olvashatjátok cikkünkben.

Cipzár bemutatkozik
2019.08.30.

Cipzár cica törött tappanccsal került be hozzánk, még májusban. Azóta mind testben, mind lélekben meggyógyult, és már ideiglenes befogadónál várja tűkön ülve a Gazdi jelentkezését.
Hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen, bemutatkozó levéllel is készült Nektek, fogadjátok szeretettel!


Viking ideiglenes vagy végleges gazdit keres!
2019.08.25.

Egyik leghányatottabb előéletű védencünk, Viking cica meggyógyult, és ideje, hogy kiköltözzön a karanténból. Sajnos a menhelyi cicakifutó nem eléggé "akadálymentesített" a praclivesztett Viking harcos számára, így szeretnénk, ha gazdisodásáig ideiglenes befogadóhoz tudna költözni, vagy esetleg végleges családot találna. Sajnos önkénteseinknél most, a kiscica szezonban teljes a teltház, minden csillárról picik lógnak, így Tőletek kell, hogy segítséget kérjünk.
Viking, ez az extracuki, minden rá fordított pillanatért hálás, dorombolós fiatalember nagyon számít Rátok!

Nani 💔
2019.08.02.

Nanit, ezt a pici kis fekete mütyűrt 2 NŐ RUGDOSTA AZ UTCÁN. A kiscica ugyan túlélte a súlyos bántalmazást, de az egyik mellső lába lebénult. Megkezdődőtt Nani orvosi kezelése, amitől most nem kevesebbet, mint Csodát várunk! Szorítsatok ennek a kis ÉLETkezdeménynek, mi nagyon szeretnénk jóvátenni azt, amit két végtelenül gonosz, kegyetlen “ember” tönkretett.😢

Viking, a nagy túlélő
2019.07.02.

Súlyosan sérült cicához kértek tőlunk segítséget. Viking egy vegyi üzemben élt, és valószínűleg az ottani kemikáliák miatt, súlyos sérüléseket szenvedet: elvesztette egyik mancsát, farka jó részét, és orrocskáját is - és ezek csak a legsúlyosabb sérülései. :( Ennek a súlyosan sérült cicának szeretnénk most új Életet, és idővel Gazdit is biztosítani - de addig még sok műtét és testi-lelki rehabilitáció vár Rá. Köszönjük, ha támogatod Viking orvosi kezelését!

Bemutatjuk a Cukor tesókat!
2019.06.23.

Három egészen elképesztő, és rettenetesen édes pici figura került gondozásunkba. Ők a Cukor tesók: KockaCukor, a tiszta lábú, KristályCukor, a gyönyörű hercegnő, és MályvaCukor, aki denevér. Alig várják, hogy rájuk találjon a szerető Gazdi!

Mi vagyunk a Rumini tesók!
2019.05.14.

Olvassátok Rumini Ivola bemutatkozó levelét - Ő és két hasonlóan cuki tesója, akiket szopis koruktól emberi pótmama nevel, végre eladó sorba kerültek, és alig várják az Álomgazdik jelentkezését!

Megérkezett Áfonyácska....
2019.03.26.

...aki 2019 első kézzel nevelős kiscicája. Mamája magára hagyta, miután a kiscsaládot kipenderítették a búvóhelyüknek kinézett garázsból.
Áfonyácskát néhány napos késéssel követték a Rumini tesók. A kóbor mamacicát állatbarátok, miután azt hitték, hogy elvetélt, ivartalaníttatták. Sajnos csak később akadtak rá a kertbe pottyantott szeretetcsomagra. :( Így a három picinek szintén emberi pótmamát kell kapnia.
Itt a tavasz, így beindult a kiscica-áradat... Az Ő ellátásuk amellett, hogy egyik legszebb és legélménytelibb feladatunk, sajnos különösen nagy anyagi, és főleg emberi erőforrás igényt jelent számunkra. Arra kérünk Titeket, gondoljatok ránk idén is az adó 1% felajánlásnál! Emellett tápszer adományra, és újabb segítő kezekre is hatalmas szükségünk van... Hálásan köszönjük! 🙏


Jegyzőkönyv zárt tárgyalásról
2019.03.03.

Lezajlott Dr. Kalmár Totyizár (alias Totyi, 1 év körüli fekete kandúr a sütni való fajtából, 2019 márciusában Hónap Rossz Cicája díj büszke birtokosa) bírósági tárgyalása!
A kiszivárgott jegyzőkönyv részleteit olvashatjátok cikkünkben, egyúttal felügyelő tisztet keresünk frissen szabadult fegyencünknek. A megbízás életre szól! :)

Black Friday 2018! - Raktáros Mazsola és barátai üzenete
2018.11.22.

Jó napot, meg kellemes ünnepeket, szóval ilyesmik, illetve nem is, mert most szóltak, hogy az később jön, mi meg már addigra gazdisok szeretnénk lenni, úgyhogy akkor csak helló!
Van ez a Black Friday, a Fekete Péntek, és arra gondoltunk, hogy mivel mi mindannyian feketék vagyunk, soha jobb alkalom nem lesz, mint a mai, hogy valaki nyakába dumáljuk magunkat - ilyenkor mindenféle remek dolgokhoz lehet hozzájutni, igazán jutányos áron, pl. hozzánk!
Tehát mi mindannyian gazdit szeretnénk, mégpedig villámgyorsan, mert a karácsonyt családban szeretnénk tölteni, karácsonyfákon ugrándozva, hókiflit majszolgatva, Reszkessetek betörők alatt gazdi ölében dorombolva.

A hét cicája - Cirok, aki sosem adja fel! <3
2018.11.07.

Cirok cica idült belsőfül-gyulladással került gondozásunkba, ami súlyos idegrendszeri tüneteket produkált, és sajnos produkál továbbra is nála. Túl van már egy komoly műtéten, most türelmes és odaadó gondozójával a rendellenes fejtartást és valószínűleg a körözést okozó erős gyulladás megszüntetésén dolgozunk. A javulás már most is, apró lépésenként, napról-napra látszik.
Cirok hatalmas küzdő. Jobban akar lenni, apró lépésenként, napról-napra. Szerintünk most is tökéletes, gyönyörű, fantasztikus, egyedi. És természetesen őkelme is meg van győződve önnön csodálatosságáról. De tudjuk, érezzük, akarjuk, hogy lesz ez még ennél is sokkal jobb, még tökéletesebb.

Segítség, beragadtunk! :(
2018.10.09.

Nagyon boldogok vagyunk, hiszen 2018-as évjáratú cicácskáink közül már sokan, sőt, rengetegen szuper gazdikhoz költözhettek. De sajnos most is, mint minden évben, vannak „beragadtak”, akik még nem találtak álomotthonra, pedig nagyon várják az Igazit, akinek az életébe rengeteg szeretetet és vidámságot varázsolnának egy pillanat alatt!

Ismerjétek meg a Mese családot! :)
2018.08.10.

Tündéri indián törzs költözött menhelyünkre, a törzs minden tagja szerető gazdira vágyik. - Ismerjétek meg a Mese családot, vagyis Winnetou-t, Sólyomszemet, Sakálkát, Pocahontast és Puha Fület!

Interjú a Húsvéti testvérekkel
2018.07.19.


Tegnap végre sikerült interjút készítenünk a Húsvéti testvérekkel, Bíborkával és Brúnóval, akik a 2018-as Cat Gymnastic World Championship-en vegyes párosban 1. helyezést értek el.
Az elképesztő teljesítmények titkai mellett az is szóba került, hogy a két kis bajnok nagyon szeretné már maga mögött hagyni a fiatalkori kalandozásokat - szuper nevelőcsalád ide vagy oda, most már Tényleg a végleges Gazdira vágynak (aki megérti, hogy a gimnasztika számukra életstílus és nem akarja őket korlátozni tehetségükben).


Ha péntek 13. - Akkor fogadj örökbe egy feketét! :)
2018.07.13.

A cím magáért beszél :) - A neves napra való tekintettel készítettünk egy kis összállítást kisebb-nagyobb feketéinkből. Ha hozzánk hasonlóan te is tutira be akarod biztosítani magad a pech ellen, akkor hajrá, fogadj örökbe egyet (kettőt) fekete párducaink közül!

Bemutatjuk a Hollywood Családot!
2018.06.26.

Hollywoodi (óvodás)csoport szállta meg állatotthonunkat, akik izgalmas nyári sikerfilmmel is készültek. A tartalomról röviden: "A társadalom perifériájára szorult öt kis szurtos utcagyerek, bandába tömörülve próbál boldogulni a mindennapok városi dzsungelében. Eszeveszett kalandokba, hol veszélyes, hol roppant mulatságos helyzetekbe keverednek, amikor dacolva az utcai bandák hagyományaival, modernkori Robin Hood-ként szállnak szembe a bűn útvesztőivel."
Várjuk a kedves Érdeklődők jelentkezését, mielőtt elfogynak a jegyek!

A hét cicája - Frank Sinatra
2018.04.09.

Ezúttal egy hihetetlenül jóképű, hihetetlenül elegáns urat szeretnénk bemutatni Nektek. Frank Sinatra – ez a név már önmagában is sokat sejtet, a mi Frank macsekunk pedig bájossága, kecsessége révén igazán kiérdemelte.


Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő