Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14.

A Hét Cicája - Pepe
2011.06.29.
Pepe vagyok, a meglepi kiskandúr. Tudniillik egy családi legenda szerint fekete cicaként születtem, de rögtön utána félig belepottyantam egy fehér festékes dobozba.

S.O.S. - Hasmenéses járvány a kifutóban - Száraztápra van szükségünk!
2011.06.29.
Segítségkéréssel fordulunk hozzátok. A kifutóban levő felnőtt cicáink között komoly hasmenésjárvány dúl. A kezelésük folyamatban, de a gyógyulásukhoz elengedhetetlen lenne, hogy pár hetes diétára fogjuk őket.

A Hét Cicája - Nelly
2011.06.28.
Ha emberlány lennék, azt mondanák rám a fiúk, ő az a tipikus "a lány a szomszédból". Fiatal, kedves, közvetlen, barátságos tekintetű, nem egy bombázó, de pont kellemesen csinos, és azért megakad rajta az ember szeme.

A Hét Cicája - Kicsi Antonio
2011.06.28.
Le vagyok döbbenve! Frankón! Mi van má? Itt vagyok tök cukin, tök jó gyerek vagyok, de tényleg. Na jó még kicsit gyulladt az ínyem, de azt az idegi anyu most már hamar rendbehozza, és én mennék már a végleges gazdimhoz, de Te nem jelentkezel értem!!!

A Hét Cicája - Sakira
2011.06.28.
Kicsi vers a kicsi lányról:)

A Hét Cicája - Pipacs
2011.06.28.
Meggyőződésem, hogy a földkerekség minden élőlénye tisztában van azzal, hogy a perzsa macska a legszebb, legelőkelőbb és legokosabb teremtmény a Földön, szóval erre nem is pazarolnék fölöslegesen szót.
Ami inkább kikívánkozik belőlem, az a felháborodás!

A Hét Cicája - Bugatti
2011.06.28.
Rajtam a sor, hogy bemutatkozzam: a nevem Bugatti.
A nevem ismerős lehet, hiszen összesen 6 csemete viseli büszkén, aki az én tejemen nőtt fel.

A Hét Cicája - Vilmos
2011.06.26.
Cirmos vagyok, a Három Hónapos Vilmos! Vagy… Vilmos, a Három Hónapos Cirmos? Jaj, most összezavarodtam. De kandúr vagyok, az biztos.

A Hét Cicája - Diego
2011.06.23.
Arra készülök, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tegyek neked, mindkettőnk megelégedésére.
A helyzet a következő: öt éves szürke, cirmos-perzsa keverék kandúr vagyok. Márciusban várólistáról kerültem a Noé állatotthonba, nem túl jó állapotban.

A Hét Cicája - Bogyó
2011.06.23.
Tudom, így a kiscicaszezon kellős közepén nem lesz könnyű dolgom, hogy meggyőzzelek arról, hogy engem vigyél haza. Mindenhol pár hetes kiscicák keresnek gazdit, én pedig már veteránnak számítok a magam fél évével.

A Hét Cicája - Pupilla
2011.06.23.
A nevem Sárkány Pupilla, koromfekete apró cicalány vagyok. Mondhatnám, hogy ne tévesszen meg a nevem, de nem akarlak áltatni. Én nem az a sarokban vagy párkányon fekvő darab vagyok ám!

A Hét Cicája - Léda
2011.06.23.
A történetem egy felelőtlen falusi lánykáéhoz hasonló... Bajba kerültem, OLYAN bajba. Mindenki tudja, mire célzok. Szóval mire rám találtak, már öten voltam.

A Hét Cicája - Lui
2011.06.18.
A nevem Lui! Anyukámmal és tesóimmal egy bevásárló központ parkolójában éltem,amíg ideiglenes otthonomba nem kerültem. Cica anyukámtól sok mindent megtanultam pl.hogy a bújócskázás milyen hasznos és jópofa játék!

A Hét Cicája - KisBugatti
2011.06.18.
Bugatti vagyok, a mamám után kaptam a nevem, mert olyan szépen dorombolok én is, mint egy Bugatti. Mamám hathengeres, mert 6 babája van :-) én, nem tudom, akkor egyhengeres?

A Hét Cicája - Cián
2011.06.18.
A barátommal, Arzénnal találtak tavaly februárban a Ferihegy környékén. Nem fogok sokat írni magamról, kicsit félek, hogy az a kevés is elijeszt majd.
Mióta Arzén barátom gazdis lett, nagyon egyedül vagyok.

A Hét Cicája - Töpörtyű
2011.06.14.
Töpörtyű vagyok. Fogalmam sincs, mi az a töpörtyű, de valami kicsi és aranyos lehet, mert erről neveztek el.
Persze az is lehet, hogy a töpörtyű kicsi és csúnya.

A Hét Cicája - Gomez
2011.06.14.
Hali, a nevem Gomez. Már volt családom, és nem is vagyok mai csirke. Nálam nagyobb macsót nem találsz.
A gondozóm (a tetkós Timi) az ilyen nagy bundásokra bukik, mint én vagyok, tudom mert mindig mondja... Jó csaj, de nála sajnos már teltház van :(

A Hét Cicája - Mandarin
2011.06.14.
Szia kedves reménybeli gazdi, Mandarin vagyok. Tudom, nyilván minden menhelyi társam azt állítja majd magáról, hogy ő a legesélytelenebb, ha a gazdijelöltek kijönnek mustrára. Hidd el nekem, ha én állítom ezt, akkor tényleg nem beszélek a levegőbe :(

A Hét Cicája - Melon
2011.06.13.
Kedves Gazdi! Melon vagyok. A nevemet egy dinnye után kaptam, mert kicsit hasonlít hozzá a fejem. Az orvosok azt mondták, vízfejű vagyok, ezért az emberek ki akarták oltani az életemet, pedig azóta kiderült, hogy egyáltalán nem súlyos az állapotom, sőt!


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14.