Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 | Következő

A Hét Cicája - Deni
2011.07.25.
Halihó! Deni vagyok, a hódító! Láttál már ilyen szépséges cirmos testet? Ki is gyúrom magam, mert sosem lehet tudni, mikor kell az erő?! A múltkor is nekem kellett megvédeni a tesókat, amikor kidobtak minket a NOÉ elé!

A Hét Cicája - Stacey és Clinton
2011.07.19.
Sziasztok Clinton vagyok. Nővéremmel, Stacyvel egy kedves kétlábúnál élünk. Nevünket ő adta egy divattal foglalkozó műsor szereplőiről ("Mit ne vegyél fel").

A Hét Cicája - Dolli
2011.07.16.
Hello Dolli! Akarom mondani, helló, Dolli vagyok! A nevemet nem tudom pontosan, hogyan találta ki az idegi gazdim, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a D "dorombolóst" az O pedig "olyanszépet" jelent benne.

A Hét Cicája - Laguna
2011.07.10.
Laguna vagyok, a Noé állatotthon lakója. Nevemet onnan kaptam, hogy tényleg úgy nézek ki, mint egy tengerficak öblöcskéje, hamvas bundám a sziklákat szimbolizálja, szemeim áttetsző zöldje pedig a tenger háborítatlan vizét idézi.

A Hét Cicája - Houdini
2011.07.10.
A tesómat és engem az utcán szedtek össze az emberek, miután egy "kedves" néni kitett minket és a mamánkat. Szerencsére egy nagyon kedves lánynál lakunk most átmenetileg, aki ellát minket minden finomsággal, és nagyon élvezi, ha rosszalkodunk!

A Hét Cicája - Bruce Lee
2011.07.06.
Bruce Lee vagyok. Komolyan! Fényes, fekete bundában, hajlékony , fürge testemben ki is lehetnék más? Harcmodorom is pontosan olyan, mint a névadómé: MAJOM!

A Hét Cicája - Ninja
2011.07.06.
Hellóó, Ninja vagyok!
Nem látszom nagy harcosnak, de ez csak a megtévesztés álcája. A Lee család gyermeke vagyok, akiket az Ázsia Center mellől mentettek meg a monszun elől. Lee név, az pedig kötelez!

A Hét Cicája - Linda Lee
2011.07.06.
Csaó Linda Lee vagyok!
A Lee család első tagja! A fiúk szerint ők az elsők, de ezt ők nem érthetik. Én NEM vagyok fekete , én egy bolyhos kis fehér-fekete-cirmos különlegesség vagyok. Az idegi mami( vagy hogy is mondják) és a kisfia szerint, én egy reciprok is vagyok!

A Hét Cicája - Pepe
2011.06.29.
Pepe vagyok, a meglepi kiskandúr. Tudniillik egy családi legenda szerint fekete cicaként születtem, de rögtön utána félig belepottyantam egy fehér festékes dobozba.

S.O.S. - Hasmenéses járvány a kifutóban - Száraztápra van szükségünk!
2011.06.29.
Segítségkéréssel fordulunk hozzátok. A kifutóban levő felnőtt cicáink között komoly hasmenésjárvány dúl. A kezelésük folyamatban, de a gyógyulásukhoz elengedhetetlen lenne, hogy pár hetes diétára fogjuk őket.

A Hét Cicája - Nelly
2011.06.28.
Ha emberlány lennék, azt mondanák rám a fiúk, ő az a tipikus "a lány a szomszédból". Fiatal, kedves, közvetlen, barátságos tekintetű, nem egy bombázó, de pont kellemesen csinos, és azért megakad rajta az ember szeme.

A Hét Cicája - Kicsi Antonio
2011.06.28.
Le vagyok döbbenve! Frankón! Mi van má? Itt vagyok tök cukin, tök jó gyerek vagyok, de tényleg. Na jó még kicsit gyulladt az ínyem, de azt az idegi anyu most már hamar rendbehozza, és én mennék már a végleges gazdimhoz, de Te nem jelentkezel értem!!!

A Hét Cicája - Sakira
2011.06.28.
Kicsi vers a kicsi lányról:)

A Hét Cicája - Pipacs
2011.06.28.
Meggyőződésem, hogy a földkerekség minden élőlénye tisztában van azzal, hogy a perzsa macska a legszebb, legelőkelőbb és legokosabb teremtmény a Földön, szóval erre nem is pazarolnék fölöslegesen szót.
Ami inkább kikívánkozik belőlem, az a felháborodás!

A Hét Cicája - Bugatti
2011.06.28.
Rajtam a sor, hogy bemutatkozzam: a nevem Bugatti.
A nevem ismerős lehet, hiszen összesen 6 csemete viseli büszkén, aki az én tejemen nőtt fel.

A Hét Cicája - Vilmos
2011.06.26.
Cirmos vagyok, a Három Hónapos Vilmos! Vagy… Vilmos, a Három Hónapos Cirmos? Jaj, most összezavarodtam. De kandúr vagyok, az biztos.

A Hét Cicája - Diego
2011.06.23.
Arra készülök, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tegyek neked, mindkettőnk megelégedésére.
A helyzet a következő: öt éves szürke, cirmos-perzsa keverék kandúr vagyok. Márciusban várólistáról kerültem a Noé állatotthonba, nem túl jó állapotban.

A Hét Cicája - Bogyó
2011.06.23.
Tudom, így a kiscicaszezon kellős közepén nem lesz könnyű dolgom, hogy meggyőzzelek arról, hogy engem vigyél haza. Mindenhol pár hetes kiscicák keresnek gazdit, én pedig már veteránnak számítok a magam fél évével.

A Hét Cicája - Pupilla
2011.06.23.
A nevem Sárkány Pupilla, koromfekete apró cicalány vagyok. Mondhatnám, hogy ne tévesszen meg a nevem, de nem akarlak áltatni. Én nem az a sarokban vagy párkányon fekvő darab vagyok ám!

A Hét Cicája - Léda
2011.06.23.
A történetem egy felelőtlen falusi lánykáéhoz hasonló... Bajba kerültem, OLYAN bajba. Mindenki tudja, mire célzok. Szóval mire rám találtak, már öten voltam.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 | Következő