Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 | Következő

A hét cicája - Saci
2011.08.29.
Saci vagyok, s kérlek titeket, ne a babona, a balszerencse jusson eszetekbe, mikor rám néztek! Igen, fekete vagyok, kívül, de belül egy meleg szívű, kedves, bújós dorombolós cica, aki szerencsét fog hozni neked!

A hét cicája - Jack
2011.08.18.
Ahoj!
Te most , Jack kalóz hajónaplóját olvasod.

A Hét Cicája - Bono
2011.08.14.
Sziasztok látogatók! Mit is meséljek magamról? Először is, a nevem Bono. Nem csak azért, mert olyan fantasztikus hangom van, mint annak a híres énekesnek, hanem azért is, mert legalább olyan különleges vagyok, mint az igazi Bono.

A Hét Cicája - Csutka
2011.08.12.
Helló Csutka vagyok!
Igazi Kisherceg vagyok titokban, aki még nagyon keveset tud a világról. Egyelőre csak figyelek és tanulok, hogy én legyek a legkifinomultabb, legügyesebb cicaherceg.

A hét cicája - Shiro
2011.08.10.
Sziasztok, Shiro vagyok, 2,5 hónapos kandúrka. Egy fal tövében sírtam a tűző napon, hogy valaki segítsen, kicsi vagyok, szomjas vagyok, korog a pocim, s szerencsémre, így lett, valaki meghallotta cérnavékony hangocskámat, az ölébe vett, s biztonságba helyezett.

Kicsi Antonio 2. levele A Gazdihoz
2011.08.04.
Le vagyok döbbenve! Frankón! Mi van má? Itt vagyok tök cukin, tök jó gyerek vagyok, de tényleg. Na jó még kicsit gyulladt az ínyem, de azt az idegi anyu most már hamar rendbehozza, és én mennék már a végleges gazdimhoz, de Te nem jelentkezel értem!!! Miért?

A Hét Cicája - Csacska
2011.07.31.
A befogadóim először a Kacska néven gondolkodtak, de aztán úgy döntöttek a Csacska sokkal cukibb (szerintem is). Nem mintha nem rendelkeznék kacskasággal, hát van nekem egy ilyen kis hogyismondjam, láttad a Némót?

A Hét Cicája - Kókusz
2011.07.26.
Kókusz kisasszony vagyok, helló! Kicsi kis kókuszgolyó vagyok, és eddig azért nem kóstolt meg senki, mert tartok egy kis szürke foltot a homlokomon.

A Hét Cicája - Ramóna
2011.07.26.
Szia Ramóna vagyok!
"Mami, hol van a Mami? Nem találom! Itt sincs! Mami?"
Csepp cica létemre elvesztett engem a Mamim! Igaziból ! Ez nem a reklám!

A Hét Cicája - Piedone
2011.07.25.
Hello, my name is Done. Piedone.
Jó tudom, ez nem a névrokonom szövege, aki ugyan annyiban hasonlít rám, hogy kigyúrt macsó mint én, mégis inkább a 007-es az én emberem.

A Hét Cicája - Pite
2011.07.25.
Halihóóó Pite vagyok! Ezt nézd, micsoda bundát kaptam a mamimtól: TRICOLOR! Már megtudom nézni magam a mosdó feletti tükörben, amikor iszom a csapból. Azért onnan iszom, mert akkor csodálhatom magam! Az ideiglenes gazdim nem túl boldog ettől, de belátja, aki szép, az szép!

A Hét Cicája - Musu Lee
2011.07.25.
Jónapot kívánok, Musu vagyok!
Az idegi gazdim (vagy Ki) adta ezt a nevet,mert mikor megmentettek a kisbabáimmal a targonca alól, akkor én már nagyon beteg voltam, és alig kaptam levegőt.

A Hét Cicája - Deni
2011.07.25.
Halihó! Deni vagyok, a hódító! Láttál már ilyen szépséges cirmos testet? Ki is gyúrom magam, mert sosem lehet tudni, mikor kell az erő?! A múltkor is nekem kellett megvédeni a tesókat, amikor kidobtak minket a NOÉ elé!

A Hét Cicája - Stacey és Clinton
2011.07.19.
Sziasztok Clinton vagyok. Nővéremmel, Stacyvel egy kedves kétlábúnál élünk. Nevünket ő adta egy divattal foglalkozó műsor szereplőiről ("Mit ne vegyél fel").

A Hét Cicája - Dolli
2011.07.16.
Hello Dolli! Akarom mondani, helló, Dolli vagyok! A nevemet nem tudom pontosan, hogyan találta ki az idegi gazdim, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a D "dorombolóst" az O pedig "olyanszépet" jelent benne.

A Hét Cicája - Laguna
2011.07.10.
Laguna vagyok, a Noé állatotthon lakója. Nevemet onnan kaptam, hogy tényleg úgy nézek ki, mint egy tengerficak öblöcskéje, hamvas bundám a sziklákat szimbolizálja, szemeim áttetsző zöldje pedig a tenger háborítatlan vizét idézi.

A Hét Cicája - Houdini
2011.07.10.
A tesómat és engem az utcán szedtek össze az emberek, miután egy "kedves" néni kitett minket és a mamánkat. Szerencsére egy nagyon kedves lánynál lakunk most átmenetileg, aki ellát minket minden finomsággal, és nagyon élvezi, ha rosszalkodunk!

A Hét Cicája - Bruce Lee
2011.07.06.
Bruce Lee vagyok. Komolyan! Fényes, fekete bundában, hajlékony , fürge testemben ki is lehetnék más? Harcmodorom is pontosan olyan, mint a névadómé: MAJOM!

A Hét Cicája - Ninja
2011.07.06.
Hellóó, Ninja vagyok!
Nem látszom nagy harcosnak, de ez csak a megtévesztés álcája. A Lee család gyermeke vagyok, akiket az Ázsia Center mellől mentettek meg a monszun elől. Lee név, az pedig kötelez!

A Hét Cicája - Linda Lee
2011.07.06.
Csaó Linda Lee vagyok!
A Lee család első tagja! A fiúk szerint ők az elsők, de ezt ők nem érthetik. Én NEM vagyok fekete , én egy bolyhos kis fehér-fekete-cirmos különlegesség vagyok. Az idegi mami( vagy hogy is mondják) és a kisfia szerint, én egy reciprok is vagyok!


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 | Következő