Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 | Következő

Penge királyfi munkát ajánl:)
2012.02.10.
Penge királyfi, a Noé birodalom meghatározó szereplője alattvalót keres ÁLOMGAZDI munkakörbe.


A Hét Cicája - Lord
2012.01.27.
Én Lord vagyok, egy gyönyörű, bújós, dorombolós, pihe-puha selymes szőrű, zöldszemű cicc, mindenféle beképzeltség nélkül :)

A Hét Cicái - Csepeli cicák
2012.01.15.
Harlem vagyok. Bronx, Feri, Fair és Bliss nevében írok nektek. Nem vagyok éppen a legjobb passzban, szóval csak leírom nektek, mit érzek.

A Hét Cicája - Törcsi
2012.01.06.
Az én nevem Törcsi, mint a South Parkban Törcsinek, csak ő egy törölköző valóban én meg egy három lábú macsek vagyok! Nagy megállapítás, mi? Hát igen, mert én ilyen okoska vagyok!

A Hét Cicája - Blassi
2012.01.04.
Jöjjön akkor a 2012-es év legelső BOMBA ajánlata, Kalóz Blassi tolmácsolásában!

Gili cica karácsonyi kívánsága
2011.12.08.
Drága Jézuska! Többen mondták, hogy írjak Neked, mert Te biztos segítesz. Nagyon szeretnék már egészséges lenni.

A Hét Cicája - Édi
2011.11.10.
Szevasz, Komám! Ha olyan vagy, mint én, akkor biztos, hogy mindenekelőtt kíváncsi vagy arra, mi a nevem. Az én nevem Édi.

A Hét Cicája - Lecsó
2011.11.10.
Hölgyeim és Uraim! Szeretném Önöknek bemutatni a legkülönlegesebb cicát, akivel valaha találkoztam: Ő LECSÓ!

A Hét Cicája - Kutacska
2011.11.06.
Sziasztok, Kutacska vagyok! Szerintem már sejtitek, honnan kaptam a nevem... Nem is kommentelném, nem is értem. Imádtam a gazdijaimat, volt egy nagyon jó barátom egy kutyus is!

A Hét Cicája - Boszi
2011.11.04.
Szervusztok Gyerekek! Boszi vagyok, de szólítsatok csak Boszi néninek! Elmesélek nektek egy történetet, ami egy idős cicahölggyel történt meg. Ha tudjátok kiről szól jelentkezzetek és majd egyesével szólítalak benneteket.

A Hét Cicája - Ruszti
2011.11.04.
Szia! Szép, mondhatom, együtt élek vele, és még csak egy szőrszálat sem említ meg belőlem… Pedig hát szerinte mire várok én itt vajon, ha nem ugyanúgy RÁD???

A Hét Cicája - Achilles és Kiara
2011.11.01.
Hello! Mi vagyunk a tesókák, akiknek Lábas volt a fedőneve! De szerencsére az idegi mamink (legalábbis így hívta a sofőrlány azt akihez hozott) mikor meglátott, azt mondta, ezeknek a gyönyörűségeknek a Kiara és az Achilles név dukál.

A hét cicája: Sziamiaú
2011.10.28.
Sziasztok! Úgy tudom, Sziamiaú vagyok. De ezt is csak onnan tudom, hogy... hol is kezdjem? Az ideglenes gazdim (úgy tudom így hívják azokat az embereket, akik a Noé Macskamentő önkéntesei, és az ilyen cicákat magukhoz fogadják ideiglenesen amíg gazdit nem találnak nekünk)

A Hét Cicája - Luca
2011.10.24.
Luca vagyok. A befogadóim valami denevéres nevet szerettek volna nekem, de aztán látták, hogy lány vagyok, ezért lemondtak a Batman-ről. Kár, mert én a Macskanő szerettem volna lenni, nem is értem, hogy nem jutott eszükbe.

A hét cicája: Vidor
2011.10.14.
Sziasztok! Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: VIDOR a nevem! Körülbelül 3 éves vagyok, persze pontos születési dátumot nem tudok. Egy pár szóban elmondom hogyan kerültem a Noéra, bár visszaemlékezni nem nagyon szeretek!

A Hét Cicája - Mona
2011.10.11.
Sziasztok, engedjétek meg, hogy bemutatkozzam én is: Mona vagyok! Csak így simán Mona, nem Mona Lisa, bár az ő másik neve igaz rám is, mert én is marha vidám vagyok.

A Hét Cicája - Keisha
2011.09.21.
Sziasztok! Keisha vagyok! Először is, amit tudnotok kell rólam: fekete vagyok! Hogy miért ezzel kezdem? Mert ezzel a legtöbb gazdijelöltet elijesztem.

A Hét Cicája - Brooklyn és Cicamau
2011.09.20.
Üdvözlünk Mindenkit! A héten Mi vagyunk a kiválasztottak, aminek nagyon-nagyon örülünk, hiszen a kiscicák miatt rólunk „nagy öregekről” elterelődött a figyelem

A hét cicái: Szatmár Lara és Lucifer
2011.09.06.
Helló Mindenki! Mi vagyunk a Szatmár testvérek ! Szatmár Lara és Szatmár Lucifer! Talán felmerült benned a kérdés, hogyan lehet nekünk vezeték nevünk?

A hét cicája - Zima
2011.08.30.
Sziasztok! Zima vagyok. Emlékeztek rám? Egy sportpálya parkolójából mentettek ki engem, és a tesómat Joharit. Akkor még együtt drukkoltatok nekünk, mert nagyon rosszul voltunk.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 | Következő