Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 | Következő

A hét cicája: Sziamiaú
2011.10.28.
Sziasztok! Úgy tudom, Sziamiaú vagyok. De ezt is csak onnan tudom, hogy... hol is kezdjem? Az ideglenes gazdim (úgy tudom így hívják azokat az embereket, akik a Noé Macskamentő önkéntesei, és az ilyen cicákat magukhoz fogadják ideiglenesen amíg gazdit nem találnak nekünk)

A Hét Cicája - Luca
2011.10.24.
Luca vagyok. A befogadóim valami denevéres nevet szerettek volna nekem, de aztán látták, hogy lány vagyok, ezért lemondtak a Batman-ről. Kár, mert én a Macskanő szerettem volna lenni, nem is értem, hogy nem jutott eszükbe.

A hét cicája: Vidor
2011.10.14.
Sziasztok! Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: VIDOR a nevem! Körülbelül 3 éves vagyok, persze pontos születési dátumot nem tudok. Egy pár szóban elmondom hogyan kerültem a Noéra, bár visszaemlékezni nem nagyon szeretek!

A Hét Cicája - Mona
2011.10.11.
Sziasztok, engedjétek meg, hogy bemutatkozzam én is: Mona vagyok! Csak így simán Mona, nem Mona Lisa, bár az ő másik neve igaz rám is, mert én is marha vidám vagyok.

A Hét Cicája - Keisha
2011.09.21.
Sziasztok! Keisha vagyok! Először is, amit tudnotok kell rólam: fekete vagyok! Hogy miért ezzel kezdem? Mert ezzel a legtöbb gazdijelöltet elijesztem.

A Hét Cicája - Brooklyn és Cicamau
2011.09.20.
Üdvözlünk Mindenkit! A héten Mi vagyunk a kiválasztottak, aminek nagyon-nagyon örülünk, hiszen a kiscicák miatt rólunk „nagy öregekről” elterelődött a figyelem

A hét cicái: Szatmár Lara és Lucifer
2011.09.06.
Helló Mindenki! Mi vagyunk a Szatmár testvérek ! Szatmár Lara és Szatmár Lucifer! Talán felmerült benned a kérdés, hogyan lehet nekünk vezeték nevünk?

A hét cicája - Zima
2011.08.30.
Sziasztok! Zima vagyok. Emlékeztek rám? Egy sportpálya parkolójából mentettek ki engem, és a tesómat Joharit. Akkor még együtt drukkoltatok nekünk, mert nagyon rosszul voltunk.

A hét cicája - Saci
2011.08.29.
Saci vagyok, s kérlek titeket, ne a babona, a balszerencse jusson eszetekbe, mikor rám néztek! Igen, fekete vagyok, kívül, de belül egy meleg szívű, kedves, bújós dorombolós cica, aki szerencsét fog hozni neked!

A hét cicája - Jack
2011.08.18.
Ahoj!
Te most , Jack kalóz hajónaplóját olvasod.

A Hét Cicája - Bono
2011.08.14.
Sziasztok látogatók! Mit is meséljek magamról? Először is, a nevem Bono. Nem csak azért, mert olyan fantasztikus hangom van, mint annak a híres énekesnek, hanem azért is, mert legalább olyan különleges vagyok, mint az igazi Bono.

A Hét Cicája - Csutka
2011.08.12.
Helló Csutka vagyok!
Igazi Kisherceg vagyok titokban, aki még nagyon keveset tud a világról. Egyelőre csak figyelek és tanulok, hogy én legyek a legkifinomultabb, legügyesebb cicaherceg.

A hét cicája - Shiro
2011.08.10.
Sziasztok, Shiro vagyok, 2,5 hónapos kandúrka. Egy fal tövében sírtam a tűző napon, hogy valaki segítsen, kicsi vagyok, szomjas vagyok, korog a pocim, s szerencsémre, így lett, valaki meghallotta cérnavékony hangocskámat, az ölébe vett, s biztonságba helyezett.

Kicsi Antonio 2. levele A Gazdihoz
2011.08.04.
Le vagyok döbbenve! Frankón! Mi van má? Itt vagyok tök cukin, tök jó gyerek vagyok, de tényleg. Na jó még kicsit gyulladt az ínyem, de azt az idegi anyu most már hamar rendbehozza, és én mennék már a végleges gazdimhoz, de Te nem jelentkezel értem!!! Miért?

A Hét Cicája - Csacska
2011.07.31.
A befogadóim először a Kacska néven gondolkodtak, de aztán úgy döntöttek a Csacska sokkal cukibb (szerintem is). Nem mintha nem rendelkeznék kacskasággal, hát van nekem egy ilyen kis hogyismondjam, láttad a Némót?

A Hét Cicája - Kókusz
2011.07.26.
Kókusz kisasszony vagyok, helló! Kicsi kis kókuszgolyó vagyok, és eddig azért nem kóstolt meg senki, mert tartok egy kis szürke foltot a homlokomon.

A Hét Cicája - Ramóna
2011.07.26.
Szia Ramóna vagyok!
"Mami, hol van a Mami? Nem találom! Itt sincs! Mami?"
Csepp cica létemre elvesztett engem a Mamim! Igaziból ! Ez nem a reklám!

A Hét Cicája - Piedone
2011.07.25.
Hello, my name is Done. Piedone.
Jó tudom, ez nem a névrokonom szövege, aki ugyan annyiban hasonlít rám, hogy kigyúrt macsó mint én, mégis inkább a 007-es az én emberem.

A Hét Cicája - Pite
2011.07.25.
Halihóóó Pite vagyok! Ezt nézd, micsoda bundát kaptam a mamimtól: TRICOLOR! Már megtudom nézni magam a mosdó feletti tükörben, amikor iszom a csapból. Azért onnan iszom, mert akkor csodálhatom magam! Az ideiglenes gazdim nem túl boldog ettől, de belátja, aki szép, az szép!

A Hét Cicája - Musu Lee
2011.07.25.
Jónapot kívánok, Musu vagyok!
Az idegi gazdim (vagy Ki) adta ezt a nevet,mert mikor megmentettek a kisbabáimmal a targonca alól, akkor én már nagyon beteg voltam, és alig kaptam levegőt.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 | Következő