Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő

Jimi 😪💔
2021.08.05.

A valaha szebb napokat látott Jimi cica borzasztó állapotban került gondozásunkba: szőre összecsomósodott, vizelettel, bélsárral szennyezett, több helyen szőrhiányos foltok láthatóak, sebes-pürkös területekkel. Szívszaggatóan sovány, mindkét fülében daganatos kinövések vannak. Pisije sötétbarnás-vöröses, csepegtet, vesetájék fájdalmas tapintatú... Megkezdődött orvosi kezelése, nagyon kérjük neki a drukkot!

Parfüm, a háromlábú cica
2021.07.14.

Parfüm egy nagyobb létszámú macskagyűjtő felszámolásakor került az Illatos útra. A macska egyik hátsó lába élettelenül lóg csak. A sérülése nem friss, a lábfeje kifekélyesedett. Sajnos nincs más lehetőség mint az amputáció. A beavatkozás után, igaz csak 3 lábon, viszont biztonságos teljes ÉLETet ÉLEHET majd!

A hét cicája - Horton
2021.03.13.

Horton cica Isaszegről került be hozzánk, súlyos állapotban. Szerencsére a segítség időben érkezett, és ez a gyönyörű kis bársonytalpú a gyógyulás útjára lépett. Persze kell még neki a drukk!

Hunter Lazarillo 💔
2021.01.31.

Hódmezővásárhelyi állatvédők kértek ennek a vak kiskandúrnak segítséget. Iszonyú macskanáthásan találták, éppen egy forgalmas úton próbált átbotorkálni vakon az autók között. 😱 Gondozásunkban mindent megteszünk azért, hogy visszanyerje látását, de ha ez nem is biztos, hogy sikerül, gondoskodni fogunk arról, hogy egy szerető családban teljesértékű életet élhessen.

Kiscicák a fedélzeten!
2021.01.26.

Megérkeztek a Lápi tesók! Puhák, cukik, játékosak, puszilgatnivalók - Amíg a készlet tart!

A hét cicája: Mozaik Miska (Misi)
2020.11.18.

Misi fiatal, elképesztően szép, lekváros süti színű kandúrbandi, és legnagyobb szerencsétlenségére, egy igazi biológiai csoda: eddigi rövid élete során már háromszor esett át ivartalanító műtéten. Mivel az Őt először befogadó családban a rejtett ivarosság komoly viselkedésbeli problémákat okozott a cica kamaszkorában, Misi visszakerült hozzánk. Tapasztalt önkéntesünk és az állatorvosi brigád fényt derített Misi sajátos egészségügyi helyzetére, és a cica végre készen áll, hogy egy szerető gazdi egyetlen cica-kedvence legyen. Misi ideiglenes befogadója egy igazán különleges cica történetét ismerteti cikkünkben.


Puszedli S.O.S. gazdit keres!
2020.11.08.

A hölgy egyáltalán nem könnyű eset: idős gazdija halála, és az ezt követő környezetváltás nagyon megviselte Puszedlit, aki ideiglenes befogadójánál az első hónapokat bújkálással töltötte. Borzasztó lassan oldódik, és ezen sajnos nem segítenek cica-lakótársai sem, akiket egyáltalán nem kedvel. Olyan helyet keresünk ennek a gyönyörű perzsa cicának, ahol egyedüli bársonytalpúként élvezheti egy rendkívül türelmes és sérült lelke iránt toleráns gazdi figyelmét. Biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb ő is meg fogja hálálni a törődést!

Toblerone 💔
2020.10.05.

Ez a csöppnyi cica beteg, sajnos talán menthetetlen szemecskékkel került be hozzánk. Küzdünk érte, de nem ő ez egyetlen súlyosan sérült cica gondozásunkban... Hálásan köszönjük, ha adományoddal támogatod Toblerone és a többiek orvosi ellátását!

A hét cicája - Mamasita
2020.09.14.

Régi és kedves adósságomat szeretném törleszteni az alábbiakban egy cicával szemben, akinek szentül megfogadtam, hogy igazi otthont találok öreg napjaira. Engedjétek meg tehát hogy bemutassan Nektek a több szempontból is különleges Mamasitát <3


Bemutatkozik a Banya 😊
2020.09.03.

Becsületes nevén Tamara cica, aki csak addig banya, amíg más négylábúakról van szó. Emberekkel szemben kedves, igazi tündérkirálylány. Hosszas, kennelünkben töltött várakozás után most ideiglenes befogadóhoz került, Flóra cikkünkben megosztja a Vele töltött néhány nap tapasztalatait.

Ismerd meg az Útonállókat!
2020.08.30.

Az Útonálló család tagjai vészjósló nevük ellenére igazi jócicák! Egészen különlegesek, Őket ajánljuk bárkinek, aki ódzkodik a hiperaktív, kikapcsolhatatlan pársonytalpú-gyerekektől. Telis-tele vannak szeretettel, amit úgy sugároznak folyamatosan, mint Csernobil a röntgent. Mintacicáink várják az Álomgazdik jelentkezését - amíg a készlet tart!

Fekete macskát minden háztartásba!
2020.08.18.

Mivel mindennek, így természetesen a fekete cicáknak is van világnapja, használjuk fel ezt a jeles alkalmat arra, hogy megdöntsük végre a fekete cicákhoz kapcsolódó sok ostoba hiedelmet és helyette JUTTASSUNK MINIPÁRDUCOT MINDEN HÁZTARTÁSBA!

Ismerd meg a Motoros bandát!
2020.08.12.

Két szelíd motoros, a jóképű, vagány Harley és a belevaló csajszi, Guzzi várja nálunk Álomgazdija jelentkezését! Akár együtt, akár külön is örömmel költöznének.

A hét cicája: Zumm!
2020.08.12.

A csodaszép Zumm cica örök szerelmét, az Álomgazdit keresi (neme nem lényeges :) ) Az extracuki kiskandúr bemutatkozó levéllel is készült, ezt olvashatjátok cikkünkben.

Mentsétek meg Iszákos cicáinkat!
2020.07.23.

Sziasztok, Aperol kétségbeesett üzenetét továbbítom, kérlek juttassátok el minél több helyre, a helyzet tarthatatlan!!!!

Ismerjétek meg e nyári kiscicáinkat!
2020.07.15.

E nyáron is tömérdek pihe-puha, játékos, cukiságos kiscicánk lép eladósorba! Cikkünk mellé készítettünk róluk egy montázst Nektek, tessék válogatni közülük! :)

Hoppá! - Egy újabb sérült kiscica kéri segítségeteket...
2020.07.11.

Drukkoljatok kicsi Hoppának, még csak most kezdődött az élete, de már szörnyű dolgokon van túl: egyik pici mancsa valami sérülés miatt súlyosan roncsolódott, amputálni kellett. Habár még nincs túl a dolgok nehezén, kell neki a drukk, mi mindent megteszünk, hogy ha három lábon is, de boldog, egészséges, gazdis cica váljon belőle!

A hét cicája: Moyra
2020.05.08.

Dorka mama beszámolója legújabb védencünkről😎 :
“Kötelező kisfekete cicám #Moyra ❤️ Mint kiderült, itt Dunaharasztiban a Főút mellett kidobva találták. Civil állatmentők hívtak , így került hozzám. Ha még egyszer panaszkodni fogok, hogy egy cica túl csendes, valaki üssön agyon egy lapáttal. Egy nap aggódás után ugyanis megtalálta a hangját a kis #fostubus és azóta aztán ordít kettő helyett is. Egész szépen eszik, ma könyékig összeszart, szóval jól haladunk 🙂 Remélem marad így minden 🤞“


Egy igazán különleges cica: Nikosz
2019.11.24.

Nikosz hatalmas fazon, aki rengeteg szenvedésen ment már keresztül, de ennek ellenére szeretetet áraszt, becézgetést követel, bújik, dorombol - egy igazi kincs. Három lába van, de ez nem akadályozza semmiben: lépcsőn közlekedik, felfedez, bátran ismerkedik emberrel, cicával, kutyával... És nagyon várja, hogy Álomgazdija rátaláljon!

A hét cicája - Tüsi
2019.10.15.

Tüsinél vagányabb, talpraesettebb cicát keveset találni! Annak ellenére, hogy gyakorlatilag semmit sem lát, egyetlen pillantásával félreállítja az útból cica-társait! Ismerjétek meg cikkünkben Tüsit!


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő