Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2.

Szelfi-láz!
2018.07.04.

A gyanútlan önkéntesek, akik csak némi takarítás, etetés, gyógyszerezés, becézgetés szándékával indulnának az Állatotthonba, az utóbbi időben már-már félve lépik át a küszöböt; bármely pillanatban lecsaphat ugyanis rájuk egy doromboló paparazzi és a képükbe tolja a buksiját egy szelfi reményében... A mellékelt fotókra legalábbis semmilyen más ésszerű magyarázatot nem találtunk. Eskü, hogy mindet a cicák készítétték…!!!

A macskák 12 pontja
2018.03.14.

Hiánypótló alapmű macskák és macskabolondok számára ;)

Amazon összetört szíve...
2014.10.30.
Kértem Amazont, hogy számoljon be viharos liezonja alakulásáról – természetesen kitérve a szaftos részletekre – de totál cafatokban vannak az idegei.

Ingóbingó és Libikóka ideiglenes befogadót keres!
2014.10.30.
Újabb beszélgetést csíptünk el Popócica és Pópókutya között:

-Pssszt, psssszt, figyusz, kezdj el hápogni, én meg majd próbálok gágogni!

-Megbolondultál, mi van veled, hogyhogy hápogni???

-Csssss, halkabban, kingongnitóban vagyok!!!

-Mármint inkognitóban esetleg?
-Jó, jó, hát úgy is lehet mondani, de úgy nincs semmi értelme. A lényeg, hogy ne halljanak meg minket!

Nárcisz és Zolika, avagy a kifutó – lamúr
2014.09.22.
Számukra örök tavasz van és napsugaras szerelmetesség és boldogságos madárcsicsergés (fakultatív légyzümmögés, tücsökciripelés). A kétkedőknek pedig, akik azt hitték, hogy ez is csak amolyan egynyaras fellángolás lesz, ezúton üzenjük: tessék, itt a saras-cuppogós bizonyíték, tombol az ősz és mégis tombol a szerelem!

Szalad az idő...
2014.09.21.
Na, ne szórakozz már velünk! Mi az, hogy öregszünk??!! A körösztanyád térde kalácsa, az öregszik! Gyere haver, kihívlak egy légyfogó versenyre, aztán meglátjuk, hogy ki az öreg!!!

Kamasz Panasz
2014.09.05.

Macskamentésünk háza táján is szép számmal felhalmozódtak a serdülők, akik sajnos szó szerint nem találják még a helyüket. Bár most igazán bébicica szezon van és a picik roppant bájosak, biztosan sokan meg tudjátok erősíteni, hogy kevés szórakoztatóbb dolog van, mint egy nyakigláb kamasz macska első szárny-, akarom mondani bajuszpróbálgatásait figyelemmel kísérni. Vagányak, viccesek, kedvesek, talpraesettek vagy éppen kicsit félénkek, a lényeg, hogy az egyéniségük most van alakulóban és igazán nagy élménnyel lehetünk gazdagabbak, ha ebben a korban kapcsolódunk be az életükbe.

Hisztis Myrtill Ideiglenes befogadót keres!
2014.07.24.
Annyiból hasonlatosak vagyunk a könyvbéli druszámmal, hogy az én eddigi életem sem volt valami varázslatos. Súlyosan megbetegedtem, de segítség helyett elutasítást kaptam. Pedig olyan ügyesen küzdöttem, hogy akár lehetnék én a Kis Túlélő is. Mindent megtettem, ami csak tőlem telt, harcoltam, győztem, álomgazdim mégsem akadt eddig. De nem akarok telhetetlennek tűnni, most beérném egy ideiglenes gazdival is!

A három Amorózó
2014.06.28.
Óóóóó sóóóólemióóóó, megjött a három amorózóóóó.
Én vagyok a legszeeeeebb, a vagyonodból kieszleeeek, de reggel nem kell vekker, mert az Úri fiú felveeeer, imádni fogod , hidd eeeel !

Kegyeleti állathamvasztás
2013.01.09.
Amit egy kisállat szeretete tud adni, az a boldogság, amit a velük eltöltött idő alatt érzünk semmivel sem összehasonlítható érzés. Ezekre a vidám percekre gondolunk akkor, amikor felelősen magunkhoz veszünk egy TÁRSállatot.

Steve Irwin NAP - november 15.
2011.11.13.
Steve egész életében azt tette, amit szeretett, életének utolsó pillanatáig. Halála után rengeteg követője akadt, akiknek példaként szolgál. Alapítványai a mai napig működnek, feleségének Terri-nek és gyerekeinek vezetésével.
Az Ausztrál állam, tiszteletére November 15-ét STEVE IRWIN NAP-nak nyilvánította.
STEVE IRWIN 43 év alatt annyit tett a földön az állatokért, amire még eddig nem volt példa. A nagyharcos most örök álmát alussza. Rajtunk a sor, hogy folytassuk azt amit ő elkezdett.

MacskaNyelv - Szelina a felvonuláson
2010.10.07.
Képzeljétek el, voltam 2010. október 2-án az Állatok Világnapja alkalmából rendezett budapesti kutyás/állatos felvonuláson.

Meglepő Meglepetés Meséje
2010.10.01.
Meglepetés cicánk beszámolója,hogyan is érkezett meg hozzánk és hogy érzi magát azóta.

MacskaNyelv - Tomi levele apunak
2010.09.30.
Egyik kiscicánk levele leendő örökbefogadójához.

Macskanyelv
2010.09.30.
Elindult Macskanyelv rovatunk ahol menhelyi cicáink osztják meg tapasztalataikat az érdeklődőkkel.


Előző | 1 2.