Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 | Következő

Hogyan lettünk idegi mami és papi!
2011.08.12.
Az állatok iránti szeretet és tisztelet már gyerekkorom óta megvan bennem. Sajnos semmilyen állatot nem tarthattam, mert a szüleim nem engedték :(. Hogy ennek eredményeképpen, vagy más közrehatásnak köszönhetően, nem tudom, ma 4, azaz NÉGY saját cicával rendelekezünk a férjemmel:)!!!!

Híres emberek cicái
2011.08.08.
A történelem során számos ismert emberről tudták már életében is, hogy nagy cicakedvelő volt, szívén viselte a bársonytappancsosok sorsát. Őket szedtük most csokorba, a teljesség igénye nélkül.

Csacskának segítség kellene!
2011.08.04.
Csacskát a kertjében találta egy állatbarát. Elvitte orvoshoz, aki el akarta altatni, mondván 3 lábbal nem kell majd senkinek!

A sárkány nővérek kalandjai III.
2011.08.03.
Az élet szép, csicseregnek a madarak, sállállálááá… Oszamáné és a Dagi pedig még mindig nálunk pengetnek. Na jó, igazságtalan vagyok, Mokka már nem Dagi, mert egy sajnálatos eset következtében elvesztette testsúlya nagyjából 50%-át.

Mizu
2011.08.02.
Mizu cicánkat a belvárosban találtuk lakossági bejelentés alapján az év egyik legmelegebb napján.

Noé életérzés egy önkéntes tollából
2011.07.31.
Az egész a felvonuláson kezdődött.
Minden évben az állatok világnapján van ilyen. Kutyusok,cicák... gazdik az állatokért. Már akkor ott éreztem valami furcsa ,nagyon jó érzést.

Te milyen idegi mami lennél?
2011.07.28.
Tesztünk megmutatja milyen ideiglenes befogadó (idegi mami) lennél:)

Miért válasszunk fekete macskát?
2011.07.28.
A fekete macska mindig elegáns. Egy parti, találkozó vagy konferencia sosem éri váratlanul, mindig jól öltözött, kifogástalan megjelenésű, kiváló kiegészítője bármilyen öltözéknek.

Szelina vs. Mogyoró, avagy lopjunk macskát jutalomért
2011.07.25.
Áprilisban beszámoltam róla, hogy cicagazdi életem egyik legszomorúbb eseménye történt meg velem, amikor Szelinámnak 10 perc leforgása alatt nyoma veszett egy szép vasárnap délutánon.

A sárkány nővérek kalandjai I.
2011.07.13.
Az úgy volt, hogy egy fiatal pár tisztességben nevelt egy 2S (sanyarú sorsú) és egy 3S (súlyosan sanyarú sorsú) macskát, egyiket az aluljáróból, a másikat pedig a vörösiszap-katasztrófa után egy menhelyről hozták.

A sárkány nővérek kalandjai II.
2011.07.13.
Először is elnézést kell kérnem tőletek, akik olvassátok a naplót. Ugyanis félrevezettelek benneteket, amikor azt mondtam: macskákról írok.

Alma kálváriája
2011.07.07.
Almácska, ez a csöppnyi cica, egy újpesti lakótelep közepén, egy bokorból szaladt ki kétségbeesetten, épp a lábunk elé. Ösztönösen felkaptam, majd láttam, hogy a bokorban egy kutya rohangál ugatva, kergetve valamit.

3 cica síremléke
2011.07.06.
Július 4. hétfő is úgy indult, mint bármelyik másik. Morcosan, hétfősen, korán.

A két Rettenet - Jegyzőkönyv 2. fejezet
2011.06.22.
A több, mint száz fős tömeg erőszakos követeléseit megelőzvén, a képen látható módon megadva magunkat közzétesszük gyanúsítottjainkról szóló, 2 fő ideiglenes megfigyelő által tapasztalt főbb eseményeket, változásokat, ill. a lakosság védelmére irányuló preventív jellegű felhívásokat.

Az új cicakifutó hivatalos átadása
2011.06.21.
2011. június 20. nagy nap volt a Noé Macskamentés életében. Mint bizonyára sokan tudjátok, hónapok óta keményen dolgozunk, kampányolunk és gyűjtünk azért, hogy a Noé bársonytalpú lakóinak a lehető legjobb körülményeket biztosíthassuk addig is, amíg el nem érkezik az ő napjuk, és el nem jön értük az álomgazdi.

A cicakifutó átadása
2011.06.16.
Végre finisbe érkezett a csodálatos új cicakifutónk. Reméljük, senkit sem fog eltántorítani az örökbefogadástól, hogy a cicák már-már luxus körülmények között klubbolnak az új kifutóban, ami a Macskamentős lányok keze munkáját dicséri.

A két rettenet - Jegyzőkönyv. I. fejezet
2011.06.15.
Tegnap este sikeres transzportációs kísérletet hajtottunk végre gépjárművel, a hátsó ülésen dobozban rejtőző F. és B. illetve mellettük, a szállítóboxban helyet foglaló L. kapitány közreműködésével.

Egy örökbefogadás története - Végső gondolatok
2011.06.14.
Előző beszámolónk óta rengeteg idő telt el! Még több minden történt!
Kezdem az elején…. :) Miután ellátogattunk másodszor is Ciriphez, - aki már akkor is egy kis ördögfióka volt – mindkettőnk agyában elindult a vezérhangya, hogy most azonnal telepakoljuk a lakást játékkal, cicabútorral, cicaággyal és mindegy egyéb mással, amivel várjuk őt haza.

Egy örökbefogadás története - Első gondolatok
2011.04.27.
Hogy miért is szeretnénk örökbefogadni egy cicát? Hát erre nagyon egyszerű a válasz!



Nadi elment!
2011.04.23.
Szomorú hírrel kezdődött ez a nap. Tegnap éjszaka a kis Nadal, akiről már beszámoltunk, feladta a harcot.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 | Következő