Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 | Következő

Felvonulás és Megemlékezés, ahogy egy elsővonuló látta
2011.10.17.
Ez az első évem a Noénál. Voltam már Örökbefogadó napon, Majálison, Segélykoncerten, és most a Felvonuláson. Mind - mind teljesen más kategória, más érzés, más feeling. Most elmesélem a felvonulás milyen érzéseket váltott ki belőlem, mint első felvonulóból.

Dylan - avagy amikor egy ferdefejű macska verset ír
2011.10.17.
Hello Mindenki! Sunday haverja vagyok, a nevem Dylan.(Sunday egyébként már gazdinál van, asszonta azé, mer roppantul vicces, kedves és romantikus szöveget írt ide nektek ) Szóval ő mondta, hogy attól mert ferde a fejem, még lehet nekem is gazdim, hiszen neki is csak 3 lába volt, meg antiszoci is volt...de feljött ide a facebookra, és ahogy Ő mondaná, "kukázott" magának egy álomgazdit, aki elvitte a macskamennyországba.

Sunday - azaz 3 lábbal is tuti lehet az élet
2011.10.12.
Hello Mindenki !
Azt mondták a lányok, legyek vicces, kedves és romantikus. Úgyhogy egy Bing Crosby számmal kezdeném, hogy asszongyahogy:

Állatok világnapi felvonulás
2011.10.11.
Október 2.-án részt vettünk a minden évben megtartott állatok világnapjára rendezett felvonuláson. Idén ezen kívül megemlékezést tartottunk az emberi kapzsiság és gonoszság miatt legyilkolt több milliárd állat emlékére.

Vörösiszap katasztrófa – megemlékezés!
2011.10.05.
2010. október 4. hétfőn az Ajka melletti timföldgyár zagytározójának gátja leomlott, és egymillió köbméter vörösiszap és lúgos víz árasztotta el a környező Devecser, Kolontár településeket.

AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJA – OKTÓBER 4.
2011.10.01.
Ezen a napon emlékezzünk meg azokról akiket elvesztettünk és adjunk hálát, hogy szeretett kedvenceink velünk lehetnek!

Toronyház szindróma avagy egy tragédia története
2011.09.27.
Tegnap este olyasmiben volt részem, amit senkinek nem kívánok. Okulásul írom e sorokat olyan macskatartóknak, akik úgy gondolkodnak, mint tegnap estig ezek a gazdik.

Segélykoncert és Cicás Örökbefogadó Nap
2011.09.21.
Eljött hát a nagy nap, amelyre már hosszú hetek óta szorgalmasan készült mindenki a Noé Állatotthonban, ahogyan mi, Macskamentők is.

Segítség Mizunak!
2011.09.13.
Mizu cicánkat július közepén, az év egyik legmelegebb napján találtuk bejelentés alapján a Nyugati pályaudvartól nem messze.

Jótékonysági koncert a Noén, cicákkal!
2011.09.03.
Gyere el! Miért? Mert neves fellépők is eljönnek, hogy Téged szórakoztassanak!
Mert saját készítésű süteményekkel várunk, melyek megvételével és jóízű elfogyasztásával a Macskamentést támogatod!

Hogyan lettünk idegi mami és papi!
2011.08.12.
Az állatok iránti szeretet és tisztelet már gyerekkorom óta megvan bennem. Sajnos semmilyen állatot nem tarthattam, mert a szüleim nem engedték :(. Hogy ennek eredményeképpen, vagy más közrehatásnak köszönhetően, nem tudom, ma 4, azaz NÉGY saját cicával rendelekezünk a férjemmel:)!!!!

Híres emberek cicái
2011.08.08.
A történelem során számos ismert emberről tudták már életében is, hogy nagy cicakedvelő volt, szívén viselte a bársonytappancsosok sorsát. Őket szedtük most csokorba, a teljesség igénye nélkül.

Csacskának segítség kellene!
2011.08.04.
Csacskát a kertjében találta egy állatbarát. Elvitte orvoshoz, aki el akarta altatni, mondván 3 lábbal nem kell majd senkinek!

A sárkány nővérek kalandjai III.
2011.08.03.
Az élet szép, csicseregnek a madarak, sállállálááá… Oszamáné és a Dagi pedig még mindig nálunk pengetnek. Na jó, igazságtalan vagyok, Mokka már nem Dagi, mert egy sajnálatos eset következtében elvesztette testsúlya nagyjából 50%-át.

Mizu
2011.08.02.
Mizu cicánkat a belvárosban találtuk lakossági bejelentés alapján az év egyik legmelegebb napján.

Noé életérzés egy önkéntes tollából
2011.07.31.
Az egész a felvonuláson kezdődött.
Minden évben az állatok világnapján van ilyen. Kutyusok,cicák... gazdik az állatokért. Már akkor ott éreztem valami furcsa ,nagyon jó érzést.

Te milyen idegi mami lennél?
2011.07.28.
Tesztünk megmutatja milyen ideiglenes befogadó (idegi mami) lennél:)

Miért válasszunk fekete macskát?
2011.07.28.
A fekete macska mindig elegáns. Egy parti, találkozó vagy konferencia sosem éri váratlanul, mindig jól öltözött, kifogástalan megjelenésű, kiváló kiegészítője bármilyen öltözéknek.

Szelina vs. Mogyoró, avagy lopjunk macskát jutalomért
2011.07.25.
Áprilisban beszámoltam róla, hogy cicagazdi életem egyik legszomorúbb eseménye történt meg velem, amikor Szelinámnak 10 perc leforgása alatt nyoma veszett egy szép vasárnap délutánon.

A sárkány nővérek kalandjai I.
2011.07.13.
Az úgy volt, hogy egy fiatal pár tisztességben nevelt egy 2S (sanyarú sorsú) és egy 3S (súlyosan sanyarú sorsú) macskát, egyiket az aluljáróból, a másikat pedig a vörösiszap-katasztrófa után egy menhelyről hozták.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 | Következő