Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 | Következő

Bogyesz a túlélő
2012.05.30.
A nevem Bogyesz... 9 hónapos, természetesen ivartalanított, otlott és chippezett, leány cica vagyok én. És most nagyon szomorú vagyok. Miért?

Cicmók Napló
2012.05.15.
Beszámoló Nóritól Cicmókról és Patkóról:)

Szabadítsátok ki Bingidingit!
2012.04.19.
Na. Minden bizonnyal emlékeztek rám még az előző írásom okán. Ha nem, akkor meg magatokra vessetek, de anélkül nem vagyok hajlandó folytatni, hogy az előzményeket nem ismeritek, ezért nesztek:)

Beszámoló a II. Noés Cicás Napról
2012.04.02.
Eljött végre a nagy nap, amire olyan sokat vártunk, II. Cicás napunkat rendeztük meg. Sokat készültünk, dolgoztunk, hogy minden zökkenőmentesen menjen és mindenki jól érezze magát.

Sérültek a köbön
2012.03.22.
Egy csokorba szedtük nektek a mostanában bekerült sérült állatokat. Van közöttük meglőtt, elgázolt, beteg, leadott, és a szaporodási időszak miatti észvesztés következtében megsérült cica (Verekedés).

Egy ember, két csalódás
2012.03.20.
Elmesélem nektek az emberekkel kapcsolatos legújabb csalódásomat.
A családommal régóta ideiglenes befogadói vagyunk a Noé Állatotthonnak, rengeteg cica megfordult már nálunk, mondhatom, hogy rutinos örökbeadók vagyunk.

Egy sikeres modell és az állatszeretet - Interjú Bódi Sylvivel
2012.03.06.
Bódi Sylviről mindenki tudja, hogy szereti az állatokat. Most nekünk is mesélt erről:)

‎‎Kész vagyok, mint a matek lecke - avagy mennyi alvás jár négy törpéhez!
2012.02.21.
Szeretném eme írást mindazoknak ajánlani, akik egyszer kismamák lesznek és az anyukáknak, akik már átmentek hasonlón az ember gyerekükkel.

Mit lehet tanulni egy 8 hetes kiscicától?
2012.02.09.
Hogy mit lehet tanulni egy 8 hetes kiscicától? Hmm… hol is kezdjem. Sokat! Nagyon sokat! Beth. Ő az. Egy kiscica, aki 5 hetesen elkezdett imbolyogni. Aki röviddel ez után már nem tudott lábra állni.

Képzelt riport, avagy egy cicus levele az Emberiséghez I. rész
2012.02.06.
Egy riporter cica írása a Noéról. Sok szeretettel egyik önkéntesünktől.

Képzelt riport, avagy egy cicus levele az Emberiséghez II.rész
2012.02.06.
Egy riporter cica írása a Noéról. Sok szeretettel egyik önkéntesünktől.

Hajléktalan cicák segélykiáltása
2012.02.04.
Fázom. Nagyon fázom. De én szerencsés vagyok, mert pár társammal összebújhatok. Melegítjük egymást. Vagy ez nem is szerencse?

Liza és az idegik
2012.01.20.
Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy gyönyörű, hatalmas, elegánsan cirmos kedves cica, vagyis én. Liza.

Kicsi Beth története
2012.01.11.
2011. december második hetének egyik estéjén otthon szürcsölgettem a kakaót és néztem a rideg, kopasz fákat odakint a hidegben. Néha egy-egy varjú szállt rájuk, szinte jelezve, hogy messze még a tavasz.

Csepeli rémálom
2012.01.10.
A macskák nagyon rossz állapotban vannak, az ablak 2 szárnya közé voltak bezárva, hogy a kutyák ne érhessék el őket. Mind az 5-en csapzottak, férgesek, bolhásak, fül rühesek, kórosan soványak.

Dudesz Dudder alias a Buszarcú kalandjai III. rész – avagy a végső visszaszámlálás
2012.01.05.
khzjhbjhzg...nahh..megy ez..tehát..hol is van a nagy A?... Az idegim 2 hete kijelentette, hogy szerinte előbb tanít meg írni, mint hogy abbahagyjam a fosást.

Volvo az ékszíj áldozata (Összegzés)
2012.01.03.
Az új évre való tekintetre hoztam "Volvoról" egy pár új képet.
A sebe szépen eltűnt, növi be a heget a szőr, a hasán, ahol a legdurvább volt a dolog komoly prémet növesztett (meg pocakot is, mert hát enni szeret.)

Minden ami MACSKA
2011.12.27.
A minap találkoztam egy ismerősömmel. Órákig beszélgettünk, amikor is észrevettük, hogy a kötelező hogy vagy? kérdés után (ami rólunk emberekről szól) valahogyan, hogy-hogy nem a macskáinkról és az Ő elképesztő megérzéseikről sztorizgatunk.

Noé Állatok Karácsonya
2011.12.11.
December 10-én újra megrendezésre került az éves Noé Állatok Karácsonya, ahol bárki meglephette az állatotthon lakóit kis ajándékokkal.

Lecsó...kolom a rúzst a szádról
2011.12.09.
Lecsó története:)


Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 | Következő