Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő

Önkéntes sors - Függönyök
2018.04.23.

A bársonytalpúak remek önjelölt lakberendezők, egyetlen probléma csupán, hogy a megbízó elképzelése abszolúte hidegen hagyja őket. Minden elhelyezett tárgy igazi kihívás lehet, főként, ha magasra tesszük. Legékesebb példája ennek a függönyök mágikus világa. Csavarodik, tekeredik, lengedezik. A Jóisten is cicamászókának teremtette, hát nem?!

A hét nebulói - Bubbly és Fizzy
2018.03.19.


Van elsajátítandó tudásanyag bőven, ha valaki gazdi ölében doromboló mintacicává szeretne válni. Nemrégiben kézhez kaptuk két magántanulónk, Fizzy és Bubbly évközi értesítőjét, hááát, mit szépítsük, van még hová fejlődniük. De bizakodóak vagyunk, ahhoz képest, ahonnan indultak, már így is komoly előmenetelről tanúskodnak.

Tivadar, a javíthatatlan rosszcsont?
2018.02.12.

Kezdő, de néha gyakorlottabb állattartók is hajlamosak vedencüket makacs, öntörvényű csínytevőként, rosszabb esetben agresszív, nevelhetetlen zsarnokként elkönyvelni. Pedig, ha csodára nem is kell (minden esetben) számítani, kitartó odafigyeléssel, következetes neveléssel hosszabb-rövidebb idő alatt hatalmas eredményeket érhetünk el.
Cikkünk csattanóját lelőve, Tivadar, a kutyák és gazdik réme, aki problémás természete miatt másodszor került gondozásunkba, pillanatok alatt "megjavult".


Téli ideigleneseink beszámolói
2018.02.12.

Lassan a tél végére érünk, a téli ideiglenes befogadóhoz került szerencsés cicáink már két-három hónapja élvezik az átmeneti gazdis lét örömeit. Ez az időszak több szempontból is hasznos: egyrészt jelentősen hozzájárul a cicák szocializációjához, másrészt az ideiglenes gazdik elsőkézből tudnak beszámolni a cicák, mint lakótársak jelleméről.

Ünnepek macskáséknál...
2018.01.19.

Ideiglenes befogadóink és korábbi védenceink gazdijai sok szívet melengető fotóval, beszámolóval örvendeztettek meg bennünket karácsony alkalmából. Ezekből válogattunk most egy csokorra valót Nektek. És épp felboruló karácsonyfa árnyékában is valljuk macska nélkül lehet élni, de nem érdemes...

Az remény Szikrája, avagy Szikra új reménye
2017.12.06.

Még alig 3 hónapos csupán, viszont már jó néhány életét elvesztette. Állatbarátok találtak erre a gyönyörűségre, csak vonszolta magát, az egyik mellső lába élettelenül lógott. Nem tudni pontosa,n mi történt vele, de nagyon durva karcsont törése lett, iszonyú fájdalommal. :( De most is mint mindig a mi CsodaBoda dokink és csapata a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum most is bevetette magát és Szikra lába Kirschner drót tűzéssel megszerelődött.

Lucca a Noé Macskamentés sokoldalú tehetsége :)
2017.12.04.

Hosszas keresgélés után (a bőségesen rendelkezésre álló kínálatban), végre
megtaláltuk az „Elfolyó macska” című várva várt és rég áhított, abszolút hiánypótló festmény elkészítéséhez a tökéletes modellt, Lucca cicánk személyében.Vissza a jövőbe-avagy időutazás Noé Macskamentés módra
2017.11.20.

Ööö, várjunk csak, hogy is van ez mostan? Aha, lehet, hogy ez mégsem én vagyok, hanem egy másik macska??? Az nem lehet, ilyen csodaszép karamellszínű bunda tutira nincs még egy a világon! Akkor viszont egyetlenegy elképzelhető megoldás maradt: ez itt én vagyok, a jövőből!

Egy jelenség. Egy külön kategória. Egy igazi celebritás: Cucuka
2017.10.27.

Cucuka egy világrengető, bútornyikorgató és ágyhorpasztó jelenség, ugyanis egy celebritás jelleméhez figyelemfelkeltő testméretek is dukálnak. Tökéletesen egyedi fülforma, rózsaszín nózi és pöttyös pocak teszi keresett címlapmodellé a Noé Macskamentés egyik legkülönlegesebb védencét, akinek lételeme a reflektorfény és kiscica korától gyakorolja a fotómosolyát. Róla lehetetlen rossz fotót készíteni.

Sapi sál lett :)
2017.10.18.

Sapi sál lett. Méghozzá egy sztársportoló, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó nyakát ékesíti, legalábbis néhány kép erejéig. A Noé Állatotthon Macskamentés jótékonysági naptárának fotózásán.

Újabb paranormális jelenségek aNoé Macskamentés háza táján
2017.10.10.

Végső kétségbeesésünkben fordulunk most hozzátok, arra a döntésre jutottunk, hogy a szélesebb publikum segítségét kérjük. Tippeljetek, mi látható a képen?


Újabb cicás sikersztori: Bolyci gazdis!
2017.10.04.

Bolyci hatalmas kedvence volt az egész Noés Macskamentő csapatnak. Bűbájos, kedves,
tökéletes cica – és vak. Bolyci már ideiglenes befogadójánál is teljes értékű családtaggá vált egy pillanat alatt és gond nélkül működött minden szituációban. Remek példája volt annak, hogy bizony ez a fogyatékosság az állatokat az égvilágon semmiben sem zavarja vagy hátráltatja. Szerencsére érkezett egy gazdijelölt, aki egyetértett velünk abban, hogy Bolyci az igazi álomcica. Némi szervezés és egyeztetés után, Bolyci útnak is indulhatott
Németországba, végleges otthona felé.

Hivatalos panaszlevél a Noé Állatotthon Macskamentő csoportja felettes szervének
2017.09.15.


Panaszlevél a Noé Állatotthon Macskamentő csoportja felettes szervének
2017.09.15.

A mai napon 13 percet késett a tasakosom!!! Adok egy kis időt, hogy feldolgozzátok ezt a megrendítő információt. Bevallom, én is még a történtek hatása alatt állok és nehezen is beszélek róla, de most már muszáj a tettek mezejére lépnem. Nincs több halogatás, itt
kérem, tenni kell valamit. Ez ugyanis nem az első eset volt. A jelenlegi kiszolgáló személyzet túlterhelt, millió egy másik macska vár segítségre, agyonhajszolják magukat, blablabla…

Kukorica János <3
2017.08.21.

Ő itt János. Kukorica János. Macska és akcióhős egy személyben. Amúgy is az egyes a mágikus száma, mert csak egy szeme van. A másikat feláldozta egy kutyával való hős küzdelemben. De ez őt nem zavarja...

Itt a fekete, hol a fekete?
2017.08.18.

Arra kérünk most benneteket, adjatok esélyt a fekete cicáknak is. Mutassuk meg, hogy
nem a külső a mindent eldöntő szempont a választásnál, hogy ők is egyediek, értékesek
és nagyon, de nagyon szerethetőek!!!
Hoztunk nektek egy szép válogatást a mi kis feketéinkből, abban a reményben, hogy
elbájolnak titeket és ugyanúgy elrabolják a szíveteket, mint ahogy velünk is tették. Ne
habozzatok, válasszatok életre szóló társat közülük, nem fogtok csalódni, hiszen
ezeknek a kis szurtosoknak szíve-lelke garantáltan hófehér.

Az élet, a világmindenség, meg minden - ahogy Bolyci látja
2017.08.09.

Sok viszontagság és szenvedés van Bolyci mögött. Bár látása sérült, tökéletesen „működik”. Jön, megy, intézkedik, játszik, szundikál és a mi a fő: SZERET. A Macskamentés csapatán belül komoly rajongótábora van, egy emberként drukkolunk a gazdikeresés során.


Mindörökké nyaralás
2017.08.03.

A nyaralás selymes Homok és siető Hullám részét, állandó élményként tudjuk prezentálni egy szerencsés kiválasztott Álomgazdi számára.
Ha tehát be szeretnéd biztosítani magadnak az állandó tengerparti élményt (vagy
legalábbis a rengeteg játékot, mókát és kacagást), akkor ne habozz, jelentkezz a két tündéri lurkóért!

Gyógyulunk :)
2017.07.06.

Rose, Eperke, Melange és Csőrike, négy igazi, nagy harcos. Mindannyian megjárták már a hadak útját, rengeteg szenvedés van mögöttük, de a legnagyobb fájdalmak között sem adták fel. Természetesen így mi sem tehettük, és az új esélybe vetett hit ismét apró kis csodákat eredményez folyamatosan.

Anyukák GYES után
2017.07.03.

Cara, Jade és Imola egy-egy főnyeremény, igazi egyedi kincs a munkaerő piacon.
Magasan kvalifikált jelöltekről van szó, komoly szakmai tapasztalattal, akik az anyaság ideje alatt is folyamatosan továbbképezték magukat, fantasztikus képességeiket minél jobban kiaknázandó.
Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő