Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 | Következő

A sárkány nővérek kalandjai II.
2011.07.13.
Először is elnézést kell kérnem tőletek, akik olvassátok a naplót. Ugyanis félrevezettelek benneteket, amikor azt mondtam: macskákról írok.

Alma kálváriája
2011.07.07.
Almácska, ez a csöppnyi cica, egy újpesti lakótelep közepén, egy bokorból szaladt ki kétségbeesetten, épp a lábunk elé. Ösztönösen felkaptam, majd láttam, hogy a bokorban egy kutya rohangál ugatva, kergetve valamit.

3 cica síremléke
2011.07.06.
Július 4. hétfő is úgy indult, mint bármelyik másik. Morcosan, hétfősen, korán.

A két Rettenet - Jegyzőkönyv 2. fejezet
2011.06.22.
A több, mint száz fős tömeg erőszakos követeléseit megelőzvén, a képen látható módon megadva magunkat közzétesszük gyanúsítottjainkról szóló, 2 fő ideiglenes megfigyelő által tapasztalt főbb eseményeket, változásokat, ill. a lakosság védelmére irányuló preventív jellegű felhívásokat.

Az új cicakifutó hivatalos átadása
2011.06.21.
2011. június 20. nagy nap volt a Noé Macskamentés életében. Mint bizonyára sokan tudjátok, hónapok óta keményen dolgozunk, kampányolunk és gyűjtünk azért, hogy a Noé bársonytalpú lakóinak a lehető legjobb körülményeket biztosíthassuk addig is, amíg el nem érkezik az ő napjuk, és el nem jön értük az álomgazdi.

A cicakifutó átadása
2011.06.16.
Végre finisbe érkezett a csodálatos új cicakifutónk. Reméljük, senkit sem fog eltántorítani az örökbefogadástól, hogy a cicák már-már luxus körülmények között klubbolnak az új kifutóban, ami a Macskamentős lányok keze munkáját dicséri.

A két rettenet - Jegyzőkönyv. I. fejezet
2011.06.15.
Tegnap este sikeres transzportációs kísérletet hajtottunk végre gépjárművel, a hátsó ülésen dobozban rejtőző F. és B. illetve mellettük, a szállítóboxban helyet foglaló L. kapitány közreműködésével.

Egy örökbefogadás története - Végső gondolatok
2011.06.14.
Előző beszámolónk óta rengeteg idő telt el! Még több minden történt!
Kezdem az elején…. :) Miután ellátogattunk másodszor is Ciriphez, - aki már akkor is egy kis ördögfióka volt – mindkettőnk agyában elindult a vezérhangya, hogy most azonnal telepakoljuk a lakást játékkal, cicabútorral, cicaággyal és mindegy egyéb mással, amivel várjuk őt haza.

Egy örökbefogadás története - Első gondolatok
2011.04.27.
Hogy miért is szeretnénk örökbefogadni egy cicát? Hát erre nagyon egyszerű a válasz!



Nadi elment!
2011.04.23.
Szomorú hírrel kezdődött ez a nap. Tegnap éjszaka a kis Nadal, akiről már beszámoltunk, feladta a harcot.

Keressük Szelinát!!!!!!!
2011.04.20.
Eltűnt Taksonyból egyik ex-noés cicánk Szelina. A megtaláló jutalmat kap!!!

Nadal
2011.04.19.
Nadal, Ízisz picinyke fogadott lánykája tegnap orvosnál volt, mivel komoly koordinációs problémákat fedeztünk fel nála.

Cica fotópályázat képei
2011.03.27.
a Noé cica fotópályázat képei.

Beszámoló az I. Noé Cicás Napról
2011.03.27.
Nagyon izgalmasan telt az elmúlt jó néhány nap, mindenki sürgött-forgott, szervezkedett. Mindenki hozzátett, amit csak tudott. Így szépen összeállt minden a cicás napra.

Szelina, a Noé reklámarca
2011.02.21.
Nagyon örültem, hogy részt vehettem a tőletek örökbe fogadott Szelina cicámmal együtt február 12-én, szombaton a Valentin Napi Kisállat és Növényvásáron.

Segítség Öcsikének!
2011.02.21.
Öcsike 5 hónap körüli orosz-kék kis kandúr aki valószínűleg autóbaleset következtében szerezte nagyon súlyos sérüléseit.

Cicákról
2011.01.26.
Egyik kedves önkéntesünk meglepett minket egy szép verssel arról ahogyan ő lát minket.

Miért dorombol a macska?
2011.01.21.
Erre a kérdésre sokan keresték már a választ, teljesen biztosat azonban mai napig sem tud senki, se a „miért”-re, se a „hogyan”-ra.

Köki, avagy hogyan mentsünk állatéletet – kezdőknek
2011.01.16.
Nyár volt, június közepe. A vizsgaidőszak javában zajlott, és én a barátom kocsijában ülve vártam, hogy elérjünk Kőbánya-Kispestig, ahol ő kitenni szándékozott engem.

Sürgős!
2011.01.06.
Sürgősen gazdit vagy ideiglenes befogadót keresünk Dara nevű kiscicánknak.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 | Következő